sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Kuopion eläinpuisto

 
Hellettä oli lähemmäs 30 astetta, mutta päätös piti. Kävimme pikkusiskon, avopuolison, äidin ja äidin äidin kanssa Kuopion eläinpuistossa. Lapsena siellä tuli vierailtua monena kesänä. Oli hauskaa mennä virkistämään muistoja.

Muun muassa tämmöisiä eläimiä näimme.


Kanoja oli paljon. Tässä yksi niistä hassuista "partasuisista" kanoista.


Possuissa on minusta jotain suloista. Oli tämmöisiä pieniä possuja, suuri sika ja minipossukin, joka kuorsasi karsinassaan.


Kaunein lintu minkä tiedän!

Dinosaurus?


Ei sentään, strutsi. Vaikka jalat ovatkin kuin dinosauruksilla. Siskoni huudahti: "Sillä on reikä päässä!" Jouduin tuomaan hänet maan pinnalle kun kerroin reiän olevan korva... :PHevosetkin olivat kauniita.


Kaikki eläimet yrittivät etsiä varjoa, mutta ylämaankarja ei suostunut tulemaan edes navetasta ulos. Ymmärrän kyllä miksi. Tuollaisella turkilla tahtoo olla tuskaisen kuuma tämmöisillä helteillä.Mukava päivä,vaikka sainkin päivän päätteeksi auringonpistoksen.
 

4 kommenttia:

 1. Minulla olisi suunnitelmissa tänä kesänä ehtiä käymään jossain eläinpihalla miehen kanssa. Olen ihan eläinhöpsö, haluaisin niin suuresti päästä ihailemaan possuja, heppoja, lampaita.. ja mitä lie! :)

  Onpas kiva tuuri kun riikinkukolla ollut viuhka ylhäällä. Me kävimme toukokuussa helteillä Korkeasaaressa ja siellä vaikka kuinka paljon oli näitä, niin yksikään ei nostanut verhoa pystyyn.. :)

  VastaaPoista
 2. Marika: Todellinen tuuri oli minustakin. Lapsena usein käytiin riikinkukkoja ihailemassa, enkä muista kovinkaan montaa kertaa sen viuhkaansa nostaneen. Nyt se tuntui pitävän yleisön huomiosta. Ja aivan uskomattoman voimakas on tuo vartalon sininen väritys!

  Minäkin olen eläinhöpsö. Tavallinen possu tai ekstoottinen eläin niin jokin niissä kiehtoo. Mukavinta on jos eläimiä pääsee rapsuttelemaan. :)

  VastaaPoista
 3. Meillä onneksi riittää rapsuteltavaa täällä kotona, kun tällä hetkellä yhteensä 19 rapsutettavaa! :D

  VastaaPoista
 4. Marika: No ohhoh! Siinä riittää rapsuteltavaa :o

  VastaaPoista