lauantai 4. syyskuuta 2010

Muotipäivät

 
Jyväskylässä oli eilen ja jatkuu tänään Muotipäivät. Tarkoitukseni oli eilen kuvata tapahtumaa enemmänkin, mutta sää oli hyytävän kylmä, joten tyydyin kuvaamaan vain stailausmuotinäytöstä. Muotipäiviä juontaa Karita Tykkä (entinen kuopiolainen!) ja musiikista vastaa DJ Joniveli.

Stailausmuotinäytöksessä kolme tavallista työntekijää stailattiin ja he pääsivät esittelemään lopputulosta. Täytyy sanoa että vaikka lähtökohdatkaan eivät olleet kamalia, niin ammattilaiset saavat tosiaan ihmeitä aikaan. Jokainen hehkui ja muutos oli upea. Minusta on mukavinta tällaiset tavallisten ihmisten muutokset. Mallit olivat haastattelujen perusteella itsekin kovin tyytyväisiä lopputuloksiin.

 

3 kommenttia:

 1. Olisi kiva päästä itsekin stailattavaksi.Minkähän näköinen sitä tulis.Mutta hiuksia en antais leikata,kun olen niitä nyt vuoden kohta kasvatellut pitkiksi.Annoin leikata ne vuosi sitten lyhyeksi ja heti kaduin.

  Mukavia tuollaiset tapahtumat.Oli tosiaan kylmä eilen.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Joskus olen minä haaveillut,että olisi kiva pitää oikein kunnon hemmottelupäivä, mennä kampaajalle, värianalyytiin jne..

  VastaaPoista
 3. JaanaElina: Toisaalta pelottaisi antaa vieraalle ihmiselle täysin vapaat kädet stailata, mutta toisaalta se voisi olla rohkaisevaa ja virkistävääkin. Minulla oli koko pienen/nuoren elämäni pitkät hiukset, mutta nyt olen tykästynyt lyhyempään malliin. Nyt on ollut pitkään tämmöinen "polkkatukka". Tykkään myös sellaisesta ihan lyhyestä, että hiukset saa pystyyn.

  Liisa: Noille henkilöille oli ilmeisesti tehty värianalyysit ja kaikki. Vaikka en oikein ymmärrä mitä kaikkea värianalyysiin kuuluukaan. Naiset ainakin sanoivat saaneensa paljon vinkkejä arkipäivän "stailaukseen".

  VastaaPoista