lauantai 4. syyskuuta 2010

Ympäristöä tutkimassa

 
Asunto alkaa näyttää suht normaalilta. Miltei kaikki tavarat on saatu laatikoistaan paikoilleen, kaappeihin ja piiloon. Tänä aamuna imuroin ja järjestelin paikkoja kun K:lta tuli kommentti että hän "Ei jaksa möllöttää sisällä". Tämän innoittamana päätimme lähteä tutkiskelemaan lähimetsää. Suurin osa oli hakkuualuetta, mutta kävely- ja talvella hiihtomaastona varsin oivalinen. Vaikka emme pitkää lenkkiä tehneetkään, ulkoilma virkisti mukavasti. Josko sitä saisi tänään vielä taulut seinille :)

 

6 kommenttia:

 1. Sullahan on kivoja paikkoja asuntosi lähellä. Hyvät ulkoilumaastot ja kiva jos on kaveri, jonka kanssa koluta uusia paikkoja. Mukavaa kotiutumista sinulle:)))

  VastaaPoista
 2. Mukavia maisemia lenkkeillä.

  Mikä tuo viimeinen kuva on?

  VastaaPoista
 3. Seija: Totta. Ja on mukavaa että tuo miehinen puolisko pitää ulkoilusta niin uskallan lähteä metsiinkin. En tiedä miten pahasti eksyisin jos itsekseni lähtisin. :P

  JaanaElina: Alin kuva on otettu traktorin renkaasta jossa oli tuommoista kettinkiä.

  VastaaPoista
 4. Kiva kun voi vastapainoksi karata välillä luonnon helmaan... Sitä kaipaisin minäkin. Intensiivinen opiskeluviikonloppu takana, ja nyt pitäisi rauhassa sulatella kaikkea - metsässä kävely varmasti rauhoittaisi...Upeat nuo ottamasi kuvat!

  Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Ulkoilumaastot löytyy sinulla tosi läheltä. Pääsee nopeasti luontoon kävelylle ja lenkille. Kauniita syyskuvia.

  VastaaPoista
 6. minnamarika: Innolla lueskelen sinunkin opiskeluasioitasi :) Pieni luontolenkki on välillä hyväksi. Ja se kyllä rauhoittaa.

  Liisa: Onneksi on luonto vieressä, pääsee purkamaan ajatuksia ja mahdollisia tulevia opintostressejä :P

  VastaaPoista