keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Ei ihan joka päivä....

 
Niin,tänään lähdimme K:n kanssa suurten kassien kera kotiin Anttilan keskusvaraston tyhjennyksestä. K onnistui sitten katkaisemaan avaimensa pyörän lukkoon. Kyseessä oli sellainen irtolukko. Tietenkään vara-avainta ei enää ollut, sillä aiempikin avain oli lukkoon katkennut.
Kotiinpäin lähdettiin sitten pyörää kantaen. Onneksi matkalla oli K-Rauta, josta ostimme rautasahan ja sahasimme lukon poikki. Tilanne nauratti: ohikulkijat varmaan luulivat että olemme varastamassa pyörää, saati sitten kun sahasimme lukkoa K-Raudan pihalla... Harvoin sitä omaa pyöräänsä joutuu tiirikoimaan. Varsinaiset rikolliset.


 

7 kommenttia:

  1. Tämä taitaa olla niitä jälkikäteen ajatellen hauskoja arjen sattumuksia, vaikka siltä ei juuri tapahtumahetkellä tunnukaan :)

    VastaaPoista
  2. Auts.Mukava kuitenkin että teitä nauratti itse tilanteessa.Eipä siitä kiukutus autakaan.

    Mukavaa,parempi onnista huomista päivää.

    VastaaPoista
  3. Intianminttu: Tämä on todellakin sellaisia hetkiä.

    JaanaElina: Noh,K:lla oli hermot tiukilla,minua nauratti mutta koitin pidätellä.Lopulta kun saha alkoi toimia,mielikin alkoi keventyä. Mutta näitä on mukava muistella jälkikäteen :P

    VastaaPoista
  4. Voi kurjuutta, mutta hienoa että saitte asian korjattua kätevällä tavalla. Siitä ei puuttunut enää kun paikalle hälytetty kissalanpoikien partio :DD Olisi siinä ollut selittelemistä kerrakseen. Että ihan omaa pyörää tässä ollaan varastelemassa :DDD

    Luonnikkaampaa loppuviikkoa teille molemmille :)

    VastaaPoista
  5. Teillä kyllä näitä pyörään liittyviä kommelluksia riittää entiseen malliin! Jos jossain vaiheessa tulee mieleen uuden pyrän hankinta, niin tiedän mistä saisi hyvän vähän käytetyn Aino-pyrörän. Kiitos muuten synttärikortista. Saitko sähköpostini?

    VastaaPoista
  6. minnamarika: No siinä tiellä ajoi poliisipartio ja nauroin että nyt tulevat meitä hakemaan :D Mutta ei onneksi,ja tuskin olisi sitten enää naurattanut... :o

    lehtori Louni: Sanoppa muuta,ja varsinkin tuo K:n pyörä on tuottanut päänvaivaa,mutta nyt toimii taas. Sain postisi,kiitos,se oli ihana :)

    VastaaPoista
  7. Heh, tää on hauska!!:)Nauratti kun kuvittelinkin teidät sahauspuuhissa:)

    VastaaPoista