maanantai 10. tammikuuta 2011

Diana - antiikin ja taidehistorian erikoisjulkaisu

 
Tänään saapui loppuviikosta tilaamani Diana-lehti. Eksyin lehden nettisivuille hieman vahingossa, etsiessäni tietoa Flaamilaiset mestarit Antwerpenistä -näyttelystä.


"Diana on uusi antiikkiin ja taidehistoriaan keskittyvä korkeaprofiilinen aikakauslehti. Tämä suomalainen julkaisu ilmestyy neljä kertaa vuodessa, kunakin vuodenaikana. Jokainen numero käsittää 128 sivua.

Diana tarjoaa laaja-alaisia näkökulmia antiikin ja taiteen ilmiöihin, esineistöön, tapahtumiin ja henkilöihin. Artikkelien kirjoittajat ovat taidehistorian ja -markkinoiden ammattilaisia. Julkaisun sisältö rakennetaan yhteistyössä kansainvälisten huippujen, mm. italialaisten Palazzo Pittin, Galleria Palatinan sekä Firenzen yliopiston, kanssa. Julkaisun kohderyhmiä ovat kulttuurin ystävät, taiteen ja antiikin keräilijät sekä alan harrastajat, taidehistorian tutkijat ja opiskelijat sekä museo- ja kulttuuritoimi.
"

Suosittelen lehteä ehdottomasti kaikille taiteesta kiinnostuneille. Lehti on laadukas ja täynnä hyvin kirjoitettuja ja mielenkiintoisia artikkeleja sekä upeita kuvia. Tällaista julkaisua Suomeen on kaivattukin! Ensimmäistä numeroa voi selata ilmaiseksi lehden nettisivuilla.
 

7 kommenttia:

 1. Hei!

  Iso kiitos lehden esittelystä!!! Täytyypä käydä katsomassa heti :-))

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihan uusi tuttavuus minulle tämä lehti, täytyykin tutustua.

  VastaaPoista
 3. minnamarika & Kultsin kämppä: Yllätyin iloisesti tästä lehdestä. :)

  VastaaPoista
 4. Hei, Onpas tuossa lehdessä paljon asiaa! Samoin täällä sinun blogissasi :) Taidankin liittyä lukijoihin, niin osaan tänne toistekin.

  VastaaPoista
 5. Anja: Mukavaa kun löysit blogiini :) Tervetuloa uudelleen :)

  VastaaPoista
 6. Hei vau, kiitos vinkistä! Ja kiitos muutenkin mielenkiintoisista postauksista viime aikoina :) Kiireisiä päiviä pukkaa olemaan niin en oo ehtiny aiemmin kommentoida :)

  VastaaPoista
 7. Inka: Olepas hyvä vinkistä :) Mukavaa että postauksista on tykätty. Nyt on tullutkin oikea barokkiryöpsähdys.

  VastaaPoista