lauantai 1. tammikuuta 2011

Hyvää uutta vuotta

 

Hyvää uutta vuotta kaikille! Taas on yksi vuosi hurahtanut nopeasti ohi ja paljon muistoja jäi. Kohta on pidetty blogiakin täysi vuosi, ja vieläkin kirjoittelen samalla innolla. Lukijoitakin on matkan varrella kertynyt, joten näyttää siltä, että tämä kannattaa vielä tulevanakin vuonna.
Meillä vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä, mitä nyt pieni episodi pääsi tapahtumaan. Ei kannata polttaa lasitetulla parvekkeella puolen metrin mittaisia tähtisadetikkuja, jos laseja ei saa auki... Kamalassa savussa saimme kuin saimmekin lasit lopulta avattua ja hengitettyä raitista ilmaa. Tätä lukuunottamatta saimme katsella paraatipaikalta kaupungin ylle lentäviä raketteja,vaikka sumua olikin. Boolia ja ykkösen lähtölaskenta uuteen vuoteen. Olenko muuttunut tylsäksi, kun tällainen tuntuu mukavalta? Kyllä se vuosi vaihtuu ilman sen suurempia hälinöitä. Huomenna, sunnuntaina, saa sitten hieman hälinöidä kun viettelen 24-vuotis synttäreitäni :)
 

4 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta!
  Niin ja hyvää synttäripäivää, voi kumpa olisin itsekin vielä 24...!

  VastaaPoista
 2. Marika: Kiitos kovasti onnitteluista. Sitä ollaan vietetty täällä siskon ja hänen poikaystävänsä kanssa rauhallisissa merkeissä. Hieman kakkua ja yhdessäoloa :)

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Hyvää alkanutta Uutta Vuotta ja paljon Onnea syntymäpäivätytölle :-))

  VastaaPoista
 4. minnamarika: Kiitos synttärionnitteluista! Ne olivat mitä mukavimmat :)

  VastaaPoista