tiistai 1. helmikuuta 2011

Tiistai

 
Niin sitä ollaan jo helmikuussa. Tammikuu hurahti ohitse todella nopeasti. Tänään olin aktiivinen ja pyöräilin yliopiston kirjastolle jo klo 8.00. Tavoitteena oli lukea eteenpäin Richard Eldridgen Johdatus taiteenfilosofiaan kurssikirjaa. Valitsin suosiolla suomennetun version, sillä filosofia on liian korkealentoista jo suomeksi, saati sitten englanniksi. Aamuisin kirjastolla on hiljaista ja lempipaikkani on palmun alla, peränurkassa. Tänään oli kaunis aamu, sai katsella auringonnousua ja ikkunasta tulvivaa energistä valoa. Tällaisina päivinä se filosofiakin tuntuu hieman helpommalta. :)


 

8 kommenttia:

 1. Levollisen näköinen soppi! Lukuintoa!

  VastaaPoista
 2. Intianminttu: Se on,siellä on hyvä keskittyä.

  VastaaPoista
 3. Oi voi! Nyt tuli kyllä sellainen flashback noista raitatuoleista! Paitsi että meikäläisen lempipaikka oli alakerran kurssikirjaston lukusalissa niissä seinällisissä kopeissa (tarpeeksi virikkeetön ympäristö...). Ja tauot vedettiin sitten kavereitten kanssa noiden pyöreiden pöytien ääressä raitatuoleilla :D!

  VastaaPoista
 4. Jenni: Joo,sekin paikka on tullut kokeiltua. Itse tosin tykkään enemmän tästä "ei-niin-suljetusta" ympäristöstä. :P Kun tulee aikaisin aamulla, saa ensimmäiset tunnit olla aivan rauhassa palmun katveessa. :)

  VastaaPoista
 5. Palmun alla kaikki tuntuu vähän helpommalta... Kumma kyllä, itsellä tuli juuri valtava kaipuu Teneriffalle....

  Ihanaa viikonloppua sinne suunnalle!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 6. Jaana: No nyt kun asian mainitsit niin kelpaisi kyllä yksi lento auringon lämpöön. Pidän talvesta, mutta kyllä nämä paukkupakkaset alkavat jo riittää... :S

  Aurinkoista viikonloppua sinnekin! :)

  VastaaPoista
 7. Haa, nyt tiedän, mistä sut voi kirjastolla löytää. ;) Tuo on kyllä ihan viihtyisä nurkkaus, vaikka en oo kyllä tainnu just tuossa kyseisessä nurkkapöydässä koskaan ite istua. (Mikä shokki: en olekaan joka nurkkaa kirjastolla kolunnut! :P )

  VastaaPoista
 8. Ellu: Niin,sieltähän minut useimmiten löytää jos/kun kirjastolla pyörin. Minä en muualla ole käynytkään,aina suunnistan suoraan taidekirjahyllyille ja heti on vieressä sanomalehdet, joten samalla voi lukea Savon Sanomista kotikuulumiset :) Kaikki mitä minä tarvitsen ovat tuossa.

  VastaaPoista