keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Löytöjä ja lahjoituksia

 
Kirpparilta löytyi pitkään hankintalistallani ollut trenssi. 5 euroa. Väristä en ollut heti aivan vakuuttunut, mutta saahan se keväällä/kesällä olla jotain muuta kuin sitä turvallista mustaa.


Laukku 4 euroa. Tällaista, tai tämän tapaista ruskeaa laukkua olin myös etsiskellyt. Kuvassa laukku näyttää mustalta, mutta se on oikeasti tummanruskea.


Lisää laukkuja. Tämän mustavalkean nahkalaukun lahjoitti mummoni; ei kuulema itse osaa sitä käyttää ja on hänelle liian pieni.


Tämän mustan mekon pelastin toisen mummolani vintiltä. Putkilomaiseen mekkoon saa muotoja ja mielenkiintoa vaikka vyöllä ja asusteilla.


Tämä on myös mummolan vintiltä. Näyttää kuvassa hieman yöpaidalta(?), mutta asusteilla tästä saisi kivan kesämekon.


Kävin tervehtimässä entisiä ihania työkavereitani ja sain mukaani tällaisen mustan jakun/takin. Lisäksi sain kolme hametta, jotka ovat vielä silittämättä.


Lahjoitukset eivät loppuneet siihen, vaan sain myös toiselle (ex-)työkaverilleni ylimääräiset taidekirjat mukaani! Vasemmalla näkyvässä sarjassa on todella upeita koko sivun kuvia.


Samaiselta työpaikalta sain pelastaa nämä kirjat. Sisällöstä ei ole tietoa, mutta oli niin kauniisti kuvitetut, käsin piirretyt kannet, etten voinut vastustaa.


Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, pitkään haluamani kumpparit! Oman kokoiset olivat Jyväskylän Anttilasta loppuneet, nämä löytyivät Kuopiosta. Harmi vain että näille olisi ollut käyttöä jo aiemmin, mutta tuleehan niitä vesikelejä vielä. Voi huoletta lampsia vesilammikoiden läpi. Sitä en ole tehnytkään sitten lapsuusaikojen. Tähän asti olen pyrkinyt kiertämään niitä parhaani mukaan.


 

6 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä! Minäkin käytän paljon mustaa, mutta keväällä vaalea piristää. Ja nuo kumisaappaat ovat kyllä makeet, ihanat.

  VastaaPoista
 2. Tosiaankin ihania löytöjä niin kirpparilta kuin mummoloiden vinteiltäkin :) Kyllä kelpaa, samoin "keijukumpparit", näpsäkät on! Ja kirjat, miten joku raskii luopua noista...

  VastaaPoista
 3. Katja/Lumiomena: Kyllä sitä keväällä alkaa kaivata kevyempiä värejä.

  Hanna: Kiitos! :)

  Anja: Kumppareihin rakastuin heti kun näin ne mainoslehtisessä. :)

  VastaaPoista
 4. Huippulöytöjä! Varsinkin tuosta 'yöpaitamaisesta' mekosta tykkään valtavasti! Ja kesällä tietty muutakin kuin mustaa :) Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Sini: Kyseinen mekko on nyt hieman iso,mutta vyöllä tai pienellä kavennuksella siitä saa istuvan :)
  Mukavaa pääsiäistä sinnekin! Ja aurinkoista sellaista. :)

  VastaaPoista