maanantai 23. toukokuuta 2011

Kirpparilta

 
Kävimme tänään kirpparilla, mutta itse en löytänyt mitään. Niinpä laitan tänne pari aiempaa ostosta.

Hame, 4 euroa.


Perhoshihainen paita, 4.50 euroa.


K löysi Debbie Harryn (Blondie) LP:n 5 eurolla. Huomautan että meillä ei ole LP-soitinta, emmekä ole aiemmin Harrya edes kuunnelleet. Levy lähti mukaan kansitaiteensa vuoksi. K on H.R. Gigerin taiteen ystävä, joka on tehnyt Harrylle tämän Koo Koo levyn kansikuvan.


 

4 kommenttia:

 1. Heipsistä pitkästä aikaa.Kyllä tämä kevät on kiireistä.

  Kivoja löytöjä,minä en ikinä löydä mitään vaatteita kirpparilta.Oikein kateellisena olen meidän tytön kanssa kirpparikierroksella,hän kun aina osaa etsiä itselleen sopivaa vaatetta.Mulla ei ole sellaista silmää ollenkaan.

  Sinultakin on tullut paljon uusia postauksia.Pitää lueskella niitä.

  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 2. JaanaElina: Moikkamoi pitkästä aikaa. Minä olen lähiaikoina löytänyt kirpparilta lähinnä vaatteita. Paljon on tullut ihan kivojakin esineitä vastaan, mutta mitä nyt ei välttämättä tarvitse,olen jättänyt hyllyyn. Yritän vähentää tavarapaljoutta.

  VastaaPoista
 3. Ja voihan sen levarinkin joskus kirppikseltä löytää :D
  Mä en ikinä löydä itselleni vaatetta kirppikseltä. Johtuu kai siitä, että täällä maalla maitokannu on tavallisempaa kirppiskamaa kuin vaatteet :)

  Kivaa viikon alkua sinne!

  VastaaPoista
 4. Uuden Kuun Emilia: No se on kyllä totta,ja on niitä levareita aika ajoin tullut vastaankin. Heh ;P "maitokannu on tavallisempaa kirppiskamaa kuin vaatteet" Niinhän se voi olla. Toisaalta maalta yleensä löytää halvemmalla ja ihan erilaisia juttuja kuin kaupungista, mikä on jännittävää. :)

  Mukavaa viikon alkua Sinullekin!

  VastaaPoista