perjantai 23. syyskuuta 2011

Valo virtaa

 
Tänään kello 20.00 Tourujokeen laskettiin satoja lyhtyjä. Lyhdyt lipuivat yläjuoksulta kohti Jyväsjärveä. Järjestäjänä toimi Taito-Aivia.

 

6 kommenttia:

 1. Intianminttu: Viime vuonna missasin tämän tapahtuman,nyt ympyröin sen kalenteriin näkyvämmin :P

  VastaaPoista
 2. Näyttää siltä että sade väisti tapahtuman, onneksi. Tällä kertaa en päässyt itse paikan päälle ihastelemaan, mutta aiemmin kokemani joella lipuneet lyhdyt olleet todella hienoja ja luoneet Tourujoelle maagisen tunnelman... Siis ensi vuonna joen varteen.

  VastaaPoista
 3. kenkä: Sade lakkasi juuri parahiksi. Harkitsin jo kotiin jäämistä,mutta onneksi sade lakkasi ja jaksoin lähteä paikalle. Tosi kaunis tapahtuma. Viime vuonna taisinkin ihastua juuri ottamiisi kuviin. Paljon oli väkeä joen varsilla ja silloilla :)

  VastaaPoista
 4. Toi on varmasti ollu ihan mielettömän upea näky pimeällä! Tulee mieleen se ympäristötaideteos mikä tehtiin joskus lukiossa merenrantaan luodolle. Kaivettiin hiekkaan kuoppia ja sytyttettiin niihin tulia niin että se valo loisti ylös maasta. Neki oli tosi hienon näkösiä säkkipimeällä ku niitä oli tosi paljon. Tässä on tietty mukana liike ja se valon heijastuminen vedestä vielä! Oi voi.

  Hei sää oot vaihtanu taustakuvan etkö ookki? (tai sitte se näyttää ihan eriltä koulun mackeillä :D )

  VastaaPoista
 5. Eveliina: Vau,tuokin näyttäisi varmasti upealta!
  Ehei,en ole vaihtanut taustakuvaa. Näytön koosta taitaa riippua miltä taustakuva näyttää. Minun koneellani ei valitettavasti näy niitä alareunan "heiniä".

  VastaaPoista