lauantai 11. elokuuta 2012

Tyrnitystä

Kerroin aiemmin täällä XZ-arpajaisvoitostani. Nyt tyrni hiustenhoitotuotteita on testattu ja ne on hyväksi havaittu. Muotoilusuihkepullon ehdin jo hävittää, mutta suihke toimi hiuksissani hyvin. Tosin paremman tuloksen sain kosteisiin hiuksiin kuin täysin kuiviin. Suihke levittyi tällöin tasaisemmin. Muotoilusuihkeessa on lämpösuoja joka on tärkeää, sillä käytän mm. suoristusrautaa lähes päivittäin. Suihke oli yllättävän riittoisa ja pidän siitä, että putelin saa todellakin tyhjennettyä, ettei pohjalle jää lillumaan viimeisiä pisaroita.

Shampoo ja hoitoaine tuoksuivat hyvältä. Shampoossa oli tosin pieni miinuspuoli se, ettei sitä voinut käyttää ilman hoitoainetta. Se puhdisti hyvin, jopa siinä määrin että sain hiuksiini samanlaisen tuntuman kuin syväpuhdistavan shampoon jälkeen. Eli hiukset olivat hieman takkuisen tuntuiset, mutta todella puhtaat. Tämä takkuisuus johtui ilmeisesti siitä, että tuotteissa ei ole käytetty silikonia eikä silikoniyhdisteitä. Silikonittomuus on positiivinen asia, mutta silloin kun suihkusta haluaisi suoriutua nopeasti olen laiska käyttämään hoitoainetta. Hoitoaineen jälkeen lopputulos tuntui pehmeältä ja sileältä.

Öljyhoitoa en ollut kokeillut koskaan aiemmin,mutta tämä kokeilu muutti tilanteen. Ohjeissa vaikutusajaksi oli laitettu vähintään 15 minuuttia ja pidin hoitoa hiuksissani puoli tuntia. Aivan ihana tuote! Käsittelen hiuksiani päivittäin joka on kuluttavaa. Öljyhoidon jälkeen eron huomasi välittömästi, hiukset olivat kiiltävämmät ja terveemmän näköiset ja tuntuiset.

Vaikka tämä ei mikään maksettu mainos olekaan, täytyy kyllä myöntää että suomalainen XZ-sarja yllätti iloisesti. Seuraavaksi haluaisin kokeilla hiuksiini karpaloa ja kinuskia, jota olen kaupassa tuoksutellut <3 Tämä yhdistelmä lupaa hiuksille suojaa ja kiiltoa.

Onko teillä kokemuksia XZ-tuotteista?  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti