maanantai 22. lokakuuta 2012

Syksy 5

Aamulla talojen katoilla oli kuuraa ja iltapäivänen kävely osoitti lammikoiden olevan jäässä. Mäkien juurella kasvit olivat saaneet ylleen valkoisen harson. Tunsin oloni varsin tehokkaaksi, sillä sain kirjoitettua puhtaaksi ryhmätyöesseen ja aloitettua kritiikkikurssin näyttelyarviointia. Arviointeja tulee kirjoittaa kaksi, 3000:n ja 6000:n merkin mittaiset, ohjaajan kommentit huomioiden. Viikonloppuna on tiedossa mukavaa ohjelmaa Savossa, mutta siitä lisää myöhemmin.
Aurinkoinen päivä päättyi kauniiseen auringonlaskuun.
 

10 kommenttia:

 1. Ihania syyskuvia - tosi hieno tuo jääkuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuukki: Pitkään on ollut mielessä kuvata jääsarja, tosi lähikuvia jäätyneestä vedestä, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Ehkäpä se lähtee tästä.

   Poista
 2. Olet ollut ahkerana, hyvä, hyvä! Arviointien kirjoittaminen on varmasti antoisaa ja mielenkiintoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intianminttu: Se on antoisaa ja mukavaa jos/kun löytää näytelyn josta on sanottavaa. Luulen löytäneeni sellaisen, ainakin tekstiä tulee mukavasti. Siitä tulee myöhemmin varmasti tännekin jonkinlainen versio.

   Poista
 3. oi miten ihana tunnelma näissä kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ullamaj: Kiitos, eilen oli taas pitkästä aikaa aurinkoinen sää kuvaamiseen :)

   Poista
 4. Lammikot jäässä. Sanoisin, että siellä ollaan jo talven ensiasteilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mine: Näin voi kyllä jo sanoa. Säätiedotuksessa luvattiin lähes koko maahan lumisadetta tälle viikolle ja kehotettiin vaihtamaan jo etelässäkin talvirenkaat auton alle.

   Poista
 5. Talvirenkaat vaihdettiin tänään, hyviä kuvia jälleen sinulla. Olin 16 vuotta koulumaailmassa katselemassa, kun nuoret aikuiset hikoilivat tenteissä, kuinka kansainvälisyys tuli suomen koulumaailmaan, oli hauska tutustua eri kulttureihin, kuulla tarinoita Nepalista, Kiinasta ja monista muista eksoottisita maista, meille Suomalaisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HarryArt: Sinulla oli sitten hyvä mahdollisuus seurata koulumaailman kehitystä.
   Nepaliin ja nepalilaiseen kulttuuriin olen saanut itse tutustua hieman serkun aviomiehen välityksellä.
   Lukiossa meillä oli vaihto-oppilas Meksikosta ja se oli mukavaa, kuulla erilaisia tarinoita kulttuurista ja sen eroista.

   Poista