perjantai 30. marraskuuta 2012

Perjantai

No nyt on viimaa ja pakkasta! Tuuli vinkuu ikkunoissa edelleen. Lunta ei tosin ole juurikaan tuiskunnut. Aamulla bussiin juostessa en meinannut saada ulko-ovea auki koska tuuli oli niin voimakas. Piti työntää ihan voiman kanssa. Hain Matkahuollosta "uuden" pyöräni, jonka huusin itselleni huuto.netistä, sillä Helkaman vaihteet sanoivat sopimuksensa irti ja niiden korjaaminen olisi tullut maksamaan miltei uuden pyörän verran. Nyt on alla ruotsalainen Sjösala ja päivän testiajon jälkeen hyvältä vaikuttaa.
Luennon jälkeen kävin skannaamassa kirjastolla pari etnologian artikkelia, keskustassa hoidin hieman tonttujuttuja ja ostin joulupostimerkit. Nyt olisivat kortit valmiina matkaan.
Kävelykatu on jälleen saanut jouluvalaistuksensa.
Viikonloppu menee omassa rauhassa. Aion käpertyä sohvan nurkkaan viltin alle ja uppoutua leffaan (Jotain annettavaa, hyväntuulinen ja hauska hyvänolon elokuva), sytyttää kynttilät ja napostella viinirypäleitä ja fetajuustoa.
Mitäs teidän perjantai-iltaanne kuuluu (muuta kuin lunta ja/tai viimaa)?  

6 kommenttia:

  1. Ai,huutonetistä löytyy pyöriäkin.Taitaa siellä olla vähän kaikkea.Hieno pyörä.Ostin itselleni pyörän viime kesänä kirpparilta ja olen tykännyt.

    Täälläkin on ollut korttipaja.Pitää vielä laittaa osoitteet ja kuoreen.

    Ihanaa perjantai-iltaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JaanaElina: On siellä paljonkin pyöriä, mutta tämä oli minusta sieltä ostettavimmasta päästä, ja kohtuuhintainen. Jos olisi ollut kevät/kesäaika minäkin olisin suunnannut katseeni kirppareille, mutta nyt siellä on lähinnä suksia ja muita talviurheiluvälineitä. Minä kuitenkin ajelen pyörällä kesät talvet joten pyörä oli löydettävä. Onneksi tämän hankkiminen kävi nopeasti ja vaivattomasti.

      Poista
  2. Hei ihana pyörä! Olen haaveillut just tollasesta. Ehkäpä voisin katsastaa huutonetin :) Sulla on melkoisesti joulukortteja. Itse en ole vielä ehtinyt tehdä omia... Mukavaa joulukuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sini: Minäkin olen tykästynyt näihin vanhoihin mummopyörämalleihin ja toimivat mielestäni paremmin joka sään ja vuodenajan käytössä kuin esim. ohutrenkaiset. Tuo kori oli plussaa. Tähän saakka olen kuljettanut kassiani ohjaustangossa.

      Nyt täytyy kyllä myöntää että kortteja on todennäköisesti vähemmän kuin kuva antaa ymmärtää. Yhteen kuoreen ei vain mahtunut kovin montaa itsetehtyä korttia,olivat sen verran pullukoita :P

      Mukavaa joulukuuta Sinullekin! Ihanaa lunta <3

      Poista
  3. Mulle on yleensä postin mukana tullut tuollainen punainen postituskuori, nyt ei ole näkynyt. Tosin joulukortitkin ovat vielä vaiheessa, tänään ostin juuri peffanlämmittimiä projektin etenemistä vauhdittamaan. Mistäkö on kyse? Paljastan Mielen Lumossa, kun kortit ovat perillä. Siellä kun käy kurkkimassa myös kortin saajia, niin ei paljasteta korttia etukäteen. Tai voihan olla, että jo arvaatkin, mihin työvaiheeseen nuo lämmittimet ovat avuksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Intianminttu: Meille tuli postituskuori,mutta kävin hakemassa postista muutaman lisää.
      Innolla odotan peffanlämmitysprojektin paljastamista :) Itsekään en vielä lähetettyjä kortteja esittele, ettei yllätys mene kortin saajilta pilalle.

      Poista