sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Sunnuntaiulkoilua

 

8 kommenttia:

 1. Kiitos kauniista talvipäivän tallennuksesta! Jouduin itse kärvistelemään viikonlopun sisällä nenäliinapaketin seurassa :(

  Oppio - viehko vinkkeli! Jäin aprikoimaan vain sitä, missä tuo vihreä puutalo on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kenkä: Oli kyllä ihanaa kierrellä kuvaamassa kun oli niin kaunis sää (ja sopivasti pakkasta).

   Yliopistolla oli varsin hiljaista,muutama kiinteistönhuoltaja siellä portaita lakaisi. Pyöriäkään ei olut telineissä,jonka vuoksi kiinnitin tuohon Oppio-kuvaan huomiota.

   Vihreä puutalo on ilmeisesti autiotalo ja löytyy Holstista.

   Pikaista paranemista! :)

   Poista
 2. Onpa kaunis talvisarja. Näistä lempikuvani oli tuo enkeli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mine: Vihdoin oli sellainen sää ja auringonpaiste joka inspiroi kiertelemään kaupungilla. Itse asiassa sinun kuvasi innoittivat kuvailemaan "kotinurkkia" :)

   Poista
 3. Kerro, missä o tämä enkelipatsas, en ole koskaan tavannut häntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkelipatsas ei ole varsinaisesti patsas vaan Taulumäen kirkon metalliportista löytyvä koriste. Enkeli oli saanut pakkaskuuran pintaansa ja lumisen kuorrutteen.

   Poista
 4. Enkeli-patsas oli minunkin suosikkin, vaikuttava kuva. Olen aikoinaan asunutkin Jyväskylässä vuosia, mutta viime visiitistä on siitäkin jo vuosia. Näistä tunnistin ainoastaan neloskuvan (tietysti viimeisen yleiskuvan lisäksi) Harjun portaiksi. Vai menikö sekin metsään? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riina: Ihan oikeassa olit,Harjun portaathan ne :) Jyväskylässä on minusta se mukava puoli että on suht lyhyt matka muualle päin Suomea.

   Poista