tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi

Uudenvuoden aattoilta meni Hobitti-elokuvan jälkeen rauhallisesti kotioloissa.
Jotain pientä naposteltiin ja juotiin.
Tiedättekö, kuinka lautapelejä pelatessa häviäjä usein pahoittaa mielensä? Afrikan tähti taitaa olla sellainen peli, jota voi pelata kaikkien kanssa kenenkään pahoittamatta mieltään, Alias toimii myös. Joululahjoja etsiessä törmäsin sattumalta peliin nimeltä Salaisuuksien saari, joka pysäytti pelaajien yhteistyötoiminnalla. Yksinkertaistettuna idea on se, että pelaajien tulee löytää saarelta neljä aarretta ja pelastautua saarelta yhdessä, ennen kuin saari uppoaa. Kaikki pelaajat siis joko voittavat tai häviävät yhdessä. Loistava peli-idea, ja peli päätyikin K:n lahjapakettiin. Tätä pelailtiin myös uutta vuotta odotellessa ja peli on mukavaa ajanvietettä.
H-hetken lähestyessä siirryimme parvekkeelle katselemaan raketteja.

10 kommenttia:

 1. Tunnelmallisia kuvia. Noi kirppiskynttilänjalat on HIENOT. Saako noita pallokynttilöitä taas jostain?

  Kiitos kirjeestä ja oikein kivaa uutta vuotta!

  t.Tuike

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuike: Kiitos,tykkään noista kynttilänjaloista koko ajan enemmän, vaikka ostaessa oli pieni epäilys. Pallokynttilät olen ostanut Anttilasta viime talvena, muualta en tuollaisia jalallisia ole löytänyt. Ostin seka punaisia että valkoisia.

   Hyvä että kirje tuli perille ja ihanaa uutta vuotta! :)

   Poista
 2. Oikein paljon onnea uudelle vuodelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sini: Samoin ja kiitos myös kivasta blogistasi :)

   Poista
 3. Teillä on tuo eturivin paikka ilotulitusten katseluun :) Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intianminttu: Eilen sanoinkin taas K:lle että valittiin kiva vuokrakoti kun näkee kaupungin tapahtumat hyvin. Ei ole puita tai muita rakennuksia edessä :)

   Poista
 4. Olispa saanut olla mukana pelaamassa. Olen kaivannut lautapeli-iltoja ja jopa kysellyt lähimmiltä ystäviltä, mutta eivät ole kiinnostuneita. Olen sitten tehnyt palapeliä. Onneksi pojan kanssa sain hiukan pelata Rummikupia. Se oli myös hauska peli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leila Kastelli: Meidän kaveriporukat innostuu useimmiten Aliaksesta. Joskus menneinä vuosina (kun kaikki kaverit asuimme samalla paikkakunnalla) pidimme lautapeli-iltoja, ja ne oli kyllä huippukivoja. Ihanaa että jotkut vielä tykkäävät pelata lauta- ja korttipelejä, ettei kaikki tule automaattisesti vain tietokoneen tms. ruudulta. Vaikka niissäkin voi pelata yhdessä, ei niissä minusta silti ole samanlaista yhdessäolon tunnelmaa kuin lautapeleissä.

   Poista
 5. Vaikuttaa kyllä kivalta peliltä. Hieno tuo ilotulitus kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli: Jos lautapelit ja yhteen hiileen puhaltaminen kiinnostavat,suosittelen peliä lämpimästi. Melko yksinkertainen kun säännöt lukee tarkasti. Tuurilla on merkitystä ja vaikeustasoa voi säätää vesitasoa nostamalla.

   Poista