maanantai 12. elokuuta 2013

Rooma - kerran vielä

Selasin jälleen Rooma-kuvia ja ajattelin sulkea aiheen lopullisesti viimeisillä ja satunnaisilla otoksilla. Näihin tunnelmiin on kiva palata syksyn hämärtyessä. Edelleen tuntuu uskomattomalta että minä tosiaan olin tuolla. Onneksi elokuuta ja lämpimiä päiviä on vielä jäljellä. Saa nähdä mihin tuleva lukuvuosi minut vie, sitä odotellessa.
Aurinkoista viikon alkua!

19 kommenttia:

 1. Heitithän kolikon Fontana di Treviin??? Minä en heittänyt ensimmäisellä interraililla ja niinpä en ole sen koommin käynyt Roomassa...Ja siitä on niin kauan, että en kehtaa edes sanoa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuukki: En heittänyt,koska luotin siihen että jos jotakin haluaa oikein kovasti sen voi toteuttaa,vaikka sen toisen Rooman matkan :)

   Poista
 2. ”Tärkein – – perintö, jonka roomalaiset jättivät jälkipolville, oli heidän lakinsa ja heidän käsityksensä, että ihmisten tulisi elää lain mukaan.” (Tri David J. Williams Melbournen yliopistosta.)

  Toivottavasti sinulle ei jouduttu lukemaan lakia Roomassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HarryArt: Ei luettu lakia ei,oltiin asiallisesti ja ihailtiin vain kaupunkia ja hieman sen ympäristöä :)

   Poista
 3. Tykkäsin niin noista Italian pikkuautoista:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mine: Sama juttu,ihania pikkuautoja ja helpompi varmasti parkkeeratakin kuin isot perheautot mitkä Suomessa ovat kasvattaneet suosiotaan.

   Poista
 4. Tänään ostoskoriin tarttui Woody Allenin "To Rome with Love" oletko nähnyt elokuvan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HarryArt: En ole nähnyt,mutta haluaisin nähdä. Olen katsonut Allenin Midnight in Paris, josta pidin.

   Poista
  2. Minusta Midnight in Paris on Allenin paras elokuva,sen voi katsoa useamman kerran. Mutta minä olenkin parantumaton romantikko ja Impressionismin ihailija. PS.Rooma kuvassa on samat lämpimät värit, kuin Pariisin keskiyössä.

   Poista
  3. HarryArt: Pitää harkita ihan elokuvan ostamista, sillä tuo Midnight in Paris leffahyllystä jo löytyykin.

   Poista
 5. Jos et ole nähnyt, niin kannattaa laittaa hankintalistalle, sillä yksi näyttelijöistä on taidehistorian opiskelija, joka on kesän Roomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HarryArt: Vai taidehistorian opiskelija! No se on kyllä pakko nähdä. Pitää laittaa se katsomislistalle ensimmäiseksi, kiitos muistutuksesta :)

   Poista
  2. Rooma elokuvaa ei voi verrata keskiyön Pariisiin ja taideopiskelija on kiinnostunut enemmän muusta kuin taiteesta, mutta Rooma on kuvattu kauniisti, mietin miten ne sai kuvauksissa kaikki puilut pois. Minusta ne Allenin kuvat on parempia joissa hän on vain kameran takana.

   Poista
  3. HarryArt: No mutta molemmille on varmasti yhteistä se että se on kunnianosoitus kaupungille ja saa todennäköisesti aikaan melkoista matkakuumetta.

   Poista
 6. Niin matkakuume lisääntyy aina kun katsoo hyvän elokuvan, nyt odotan ”Renoir” elokuvan tulemista DVD:lle traileri oli upea Youtubessa mitkä värit ja maisema

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HarryArt: Minä odotan Renoir-leffan ilmetstymistä Jyväskylän leffateatteriin. En ole edes traileria katsonut,etten pilaa leffakokemusta, mutta se pitää käydä kyllä myös katsomassa.

   Poista
 7. Voi kun ihanaa on siellä Roomassa ollut, varmasti se toinenkin kerta tulee vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anja: Ihana reissu se olikin ja ehdottomasti paras opintomatka jolla olen ollut. Kaksi viikkoa oli tarpeeksi pitkä aika tutkia ja katsella, ja koska kaikilla oli sama päämäärä eli Rooman taiteeseen ja pinnanalaiseen kaupunkiin tutustuminen, kaikki jaksoivat olla kiinnostuneita.

   Poista