lauantai 9. marraskuuta 2013

Verstasmyyjäiset

JaanaElina toivoi kuvien muodossa tunnelmia Taitokeskuksen verstasmyyjäisistä ja tässäpä niitä tulisi. Kaikkea ihanaa oli tarjolla ja halukkaat saivat kokeilla kynttilöiden värjäystä ja sytykeruusujen tekoa.
 
Anja Suhosen upeita nukkeja.
Tällaisissa tapahtumissa iskee aina itsellekin käsityöinnostus, mutta valitettavasti asiat on laitettava tärkeysjärjestykseen. Mukaan tarttui tuliaiseksi yksi avaimenperä. Lasten innostusta kynttilänvärjäyspisteellä oli hauskaa katsella.

Toivottavasti nykynuoret osaavat arvostaa ja pitää kiinni kädentaidoista, sillä maailmaa tarvitsee näitäkin tieto/taitoja.

9 kommenttia:

 1. Hei, piti heti poiketa täällä kun vielä muistin blogin nimen. Terkuin "neulovat kädet" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidi: Mahtavaa että tulit vierailulle, minä en tajunnut/muistanut sinun blogiasi kysellä, mutta nytpä hoitui sekin. Pitää tulla vastavierailulle! :)

   Poista
 2. Voi kiitos Hietzu.Niin paljon kaikkea ihanaa nähtävää ja ostettavaa olisi ollut myyjäisissä.Kaikki kuvaamasi näyttää niin mielenkiintoiselta.Niin upeat puikotkin ja trikookuteissa paljon värejä.Se on kyllä totta että asiat pitää laittaa tärkeysjärjestykseen,varmasti tekee mieli kokeilla ja ostaa kaikkea.
  Toivottavasti myyjäisiä järjestetään useammin ja että pääsee itse paikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JaanaElina: Oleppa hyvä :) Mukavaa on välillä tehdä ihan toivepostauksiakin :) Nuo puikot oli kyllä oikea piristys. Paljon tuolla oli sellaista mistä en itse osaisi varmasti tehdä mitään. Lankoja oli ihana kuvata ja hypistellä kun olivat niin värikkäitä. Joulun alla on varmasti tulossa erilaisia myyjäisiä :)

   Poista
 3. Näyttää niin houkuttelevalta postaukselta, pitääköhän tässä pian kaivaa puikot esille. Sen verran alkoi kutkuttaa. :) Kaverilta sain lahjaksi tuolIaisia hänen tekemiään sytykeruusuja, pitääpä kysäistä neuvoja niiden tekemiseen. Olisivat kivoja joululahjoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihi nainen: Inspiraatiota ja väri-ilotulitusta tuolta kyllä sai mukaansa. Nuo sytykeruusut tuntuvat olevan melkoisessa noususuhdanteessa askarteluideoissa. Hyvä ja hyödyllinen lahjaidea.

   Poista
 4. Minussakin elää pieni käsityöläinen, tai ainakin haluaisin elävän. Harmillista vain, kuinka aika meinaa mennä kaikkeen muuhun ja luovuus jäädä kiireen jalkoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mine: Kirjoitit juuri minunkin ajatukseni ja arkeni auki, noin juuri siinä meinaa käydä.

   Poista