maanantai 17. maaliskuuta 2014

Bussiyllätys ja yllätyslahjoja

Viikonlopun Savon vierailu oli ihanan rento ja mitään varsinaisia suunnitelmia ei ollut, yhtä sukulaisvierailua lukuun ottamatta. Sain jopa kokea positiivisen yllätyksen bussimatkalla kun Kuopion liikenteen kuski hämmästytti ystävyydellään. Yleensä valitsen mieluummin Pohjolan liikenteen kuin Kuopion liikenteen mukavampien bussikuskien vuoksi, mutta tällä kertaa hintavertailun vuoksi päädyin Kuopion liikenteeseen. Ja se mikä aiheutti matkustajissa hymyilyä oli se että bussikuski jätti matkustajia taajama-alueella jopa bussipysäkkien väleissä! Kuski kommentoi savolaiseen tyyliin "kun eihän tässä mikkään kiire oo". Eikä ollutkaan, ihan oltiin aikataulussa ja aika ajoin kuului kysymys "Jääkö kukaan sen ja sen kadun risteykseen". Varsinkin vanhemmat rouvat kiittivät kun pääsivät lähemmäs kotiovea. Ihan mahtavaa palvelua! Tämä tosiaan palautti positiivisen kuvan kyseistä yhtiötä kohtaan. Kyllä sillä on väliä kuka siellä ratin takana sompailee.
Yllätyksenä sain viikonloppuna myös lahjoja ystäviltä. Neulomukset tulivat sukulaisvierailun tuloksena, korvikset ovat ulkomaantuliainen ja Aino Suholan italiaksi käännetty runokokoelma Amami per rendermi forte (Rakasta minut vahvaksi) on lahja Italia-innostuksen jakavalta ystäväpariskunnalta.

Toivottavasti aurinkoa jatkuu koko viikon että se jaksaisi sulattaa viikonloppuna tipahtaneen lumikerroksen. Hyvää alkanutta viikkoa! Nyt kahvikupin voimalla kurssitehtävien pariin -->

6 kommenttia:

 1. Olipas siellä mukava bussikuski. Jos aikaa on, niin miksi ei olisi mieluummin kiva, kun tiukkis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mine: Totta. Ymmärrän kyllä että mikäli jokaiselta pysäkiltä nousee kyytiin tai poistuu joku niin välipysähdyksiä ei ehdi tekemään jos aikoo aikataulussa pysyä. Mutta kyllä tällainen asiakkaiden huomioiminen on hatunnoston arvoinen asia aina kun siihen on mahdollisuus.

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja tuo bussikokemus on ihan mahtava <3 Ja olet kyllä onnentyttö noiden neulomuksien kanssa! :) Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sini: Tuollaisesta turbaanipiposta olen salaa ehtinyt jo haaveilla. Nuo lapaset voisin kuvitella värimaailmaltaan myös sinun kätösiäsi lämmittämään ;) Ihania kyllä kaikki, ja kiitollisuudella vastaan otettuja :)
   Samoin, aurinkoa viikkoosi!

   Poista
 3. Voi, linja-autossa on tottavie ollut tunnelmaa <3 <3 Kauniita kevään värisiä kättentöitä olet saanut lahjaksi. Tuo turbaani on kyllä huippumuodikas! Kiitos Hietzu kannustavista sanoistasi blogissani. Taiteilija Kaija Poijula veti meillä tuon tila- ja teos jakson. Oli intensiivinen ja mahtava kurssi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minnamarika: Toistaiseksi ei ole vielä tarvinnut perusneuletta erikoisempaa opetella kun lähipiiristä löytyy neulomistaitoisia.
   Noista sinun kursseista ja kurssityön tuloksista on aina mukavaa lukea, ja nähdä tietysti lopputuloksia. Poijulalla itselläänkin näyttää olevan mielenkiintoisia teoskokonaisuuksia.

   Poista