keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Jotain vanhaa, jotain uutta

Aurinkoiset päivät tuovat inspiraatiota myös kirpparikierroksille. Tässäpä lähiaikojen löytöjä.
Tsaikka-laseja sain joululahjaksi ja ajattelin kartuttaa kokoelmaa kun hintakin oli maltillinen, 6.90 euroa. Alla näkyvä kangas on uusi Lapuan Kankureiden Ilomantsi-pyyhe. Olen rakastunut tuohon kuosiin ja ostin sen myös oranssina.
Yhtenä päivänä kirpparilla puraisi tyttöenergia ja tämä satsi lähti samasta paikasta. Cd:t 1-3 euroa ja Hynttyyt yhteen dvd 3 euroa. Myyjäkin sai ilmeisen hauskat nostalgiamuistot laskuttaessaan Hynttyyt yhteen-sarjasta huudahtaen "Muistan tämän, tämä oli hyvä!!".
Vetoketjut (0.50 ja 0.70 euroa) on tarkoitus tuunata joskus hiuskoristeiksi ja aina jos eteen sattuu edullisia Disney-elokuvia ne lähtevät mukaan. Kaunotar ja kulkuri maksoi 3 euroa. Usein nämä lastenelokuvat ovat kirppareilla todella huonossa kunnossa. Hyllystä löytyy kuitenkin jo Robin Hood, Pinocchio ja Dumbo. Lähinnä kartutan leffahyllyä vain oman lapsuuden elokuvilla. Napeilla oli hintaa yhteensä vajaan euron ja ne vaihdoin alla olevaan mekkoon.
Sininen mekko/tunika 7 euroa, vihreä retromekko 12 euroa ja nahkavyö 2.50 euroa. Vihreässä mekossa oli niin kuluneet ja halkeilleet muovinapit (ja kaksi puuttui) että ne meni vaihtoon. Molemmat ovat kivoja, mutta varsinkin tuo keväänvihreä on ihana!
Nämä eivät ole kirpparilta, mutta laitetaan tähän löytöjen jatkoksi. Nyt on minullakin oikeat silmälasit hengettömien kaverina. Ja näkyypä kirkkaasti, ilman päänsärkyä!

4 kommenttia:

  1. Onpa hyvin sinulle sopivat lasit. Ja vihreä mekko sopii ihanasti vihreisiin silmiisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuukki: Kiitos! Olihan näihin aluksi totutteleminen mutta nyt tykkään kovasti :) Vihreä on kyllä tänä keväänä tullut erityisesti lemppariväriksi, vaikka olen siitä tykännyt muutenkin.

      Poista