sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Kuvasarja: ihmiset

Etsiessäni kuvia edelliseen postaukseen huomasin, että kansioiden kätköissä on paljon kuvia joista pidän. Näihin palatakseni ajattelin tehdä muutaman kuvasarjan sellaisista kuvista, joihin olen itse tyytyväinen. Moni on niin sanotusti tilannekuvia, jolloin etenkin ihmiset ovat luonnollisimmillaan. Aloitetaan sarja siis rajaamalla ihmisiä ja katselemalla tunnelmia heidän kauttaan.
Kun kameran kanssa onnistuu olemaan sopivalla tavalla ulkopuolinen, tilanteet ovat aitoja.

12 kommenttia:

 1. Mahtavia valokuvia kaikki. Poika kastelukannun kanssa erikoisesti.
  Minä en ole koskaan osannut ottaa kuvia. Sormet linssissä, näkö huono, kädet ei pysy paikoillaan...Sisätiloissa ehkä onnistuu paremmin, jos vaan valo-olosuhteet ovat hyvät. Kaupunkioloissa aivan mahdotonta. Roomassa aina autot ja ihmiset riesana. Eikä minulla ole oikein kärsivällisyyttä odottaa parempia olosuhteita. Mielummin haluan nähdä kaiken omin silmin kuin linssin läpi. Valokuvaus ei ole minun hommiani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Donna: Kiitos. :) Kyseinen kuva pojasta ja kastelukannusta on minustakin mainio. Hymyilyttää ne pienet sormet kastelukannun kaulalla, puristavat niin kovasti että sormenpäät ovat valkoisia. Ja kasteltavat orvokit eivät ole kiveyksen välissä ihan oikeassa paikassa kasteltaviksi.

   Poista
 2. Todella upeita otoksia - tunnelmat välittyvät hyvin. Olen kanssanne samaa mieltä, että pikkupojan kuva aitoudessaan kerrassaan mainio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auliisa: Lapsia on suht helppo kuvata kun ovat omissa touhuissaan. Vanhemmiten sitä jotenkin aina jäykistyy kun tiedostaa kameran olevan läheisyydessä.

   Poista
 3. Hitsi ! Kaikki kuvasi ovat todella hyviä, mutta nuo kaksi kuvaa pienistä ihmisistä ovat ihan huippuja ! Pidän erityisesti Vauvelista kastemekossaan - siinä on niin paljon kaikkea herkkää ja elämän alkua ; suloista !

  Mukavaa ja vähäsateista heinäkuun loppua ! En tiedä, että oletko teatteri-ihmisiä, mutta eilisen kokemuksen perustella voisin suositella hulvatonta ja hieman mautontakin Teatteri Eurooppa Neljän KEKKONEN - syntymästä kuolemattomuuteen. t: Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiina: Kiitos. :) Minäkin pidän siitä kastemekkokuvasta. Kauniisti on vanha ja nuori käsi vierekkäin.

   Olen teatteri-ihmisiä, niissä tulee vain käytyä valitettavan harvoin. Mutta Kekkonen-näytelmän pääsinkin katsomaan ihan alkumetreillä. Ja tykkäsin, alun epäröinneistä huolimatta. Piti vain heittäytyä tunnelmaan! :)

   Poista
 4. Hienoja! Minäpä viehätyin eniten viimeisestä... Toisena linjakas tanssijapari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kenkä: Viimeinenkin herättää ajatuksia. Kumarassa kulkenut vanhempi nainen pysähtyi kävelyllään järven rannalle ja suoristi selkänsä.

   Poista
 5. Hei Hurmioitunut, blogissani sinua odottelee haaste :)
  http://lifeinenglish-australia.blogspot.com.au/2015/07/uusia-kiinnostavia-blogeja-seka.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anu: Kiitos, pitää käydä kurkkaamassa mitä olet keksinyt.

   Poista
 6. Ihania kuvia! Tykkään etenkin kahdesta viimeisestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MolemmatPuolet: Kiitos! :) On hauska kuulla mistä kukakin tykkää.

   Poista