keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Pohdintoja

Life in English blogin Anu haastoi kysymyksillä ja tämä on ihan mukavaa sadepäivän puuhaa, joten mikäs siinä. Jyväskylässä tulee vettä taukoamatta siinä määrin, että paikoin tiet jopa tulvivat.

1. Mikä sai sinut aloittamaan blogisi?
 • Olen kertonut tästä aiemminkin, mutta suurin innostus lähti siitä, että halusin purkaa omia näyttelykokemuksiani johonkin näkyvään muotoon.
2. Onko blogisi muuttunut paljon sen alkuajoista ja jos, miten?
 • Ei mielestäni sisällöltään juurikaan. Tarkoitus on pysynyt samana. Kuvat ovat nykyään suurempia ja niitä on enemmän. Mukaan on tosin ilmestynyt yhteistyöpostauksia.
3. Mitä piirteitä arvostat muiden blogeissa?
 • Laadukkaita/informatiivisia kuvia ja persoonallista kieltä. Aiheella ja teemalla ei ole niin väliä jos bloggaajan persoona paistaa tekstin läpi.
4. Lempielokuvasi ja -kirjasi?
 • Tämä on taas yksi niistä mahdottomista kysymyksistä. Maailmassa on niin monta hyvää elokuvaa ja kirjaa, ettei voi valita vain yhtä. Elokuvien kohdalla elämääni ovat vaikuttaneet mm. Edvin Laineen ohjaama Prinsessa Ruusunen (1949), Matrix-trilogia, Ihmemaa Oz, Järki ja tunteet (1995), Anna hyvän kiertää, The Holiday, Zhang Yimoun ohjaama Hero (2002), Tyttö ja helmikorvakoru, WALL-E, La vita é bella (Kaunis elämä) ja uusimpana Les Misérables.
 • Kirjoista pidän F.H. Burnettin Salaisesta puutarhasta, Hannu-Pekka Björkmanin Valkoisesta valosta, Anna Kortelaisen Virginiestä, Astrid Lindgrenin Veljeni Leijonamielestä, Sarah Dunantin Venuksen syntymästä, Rakel Liehun Helenestä sekä Christina Björkin ja Lena Anderssonin lastenkirjasta Linnea maalarin puutarhassa. Kyseinen kirja vei vuosia myöhemmin ihan oikeaan maalarin puutarhaan. Tällä hetkellä olen rakastumassa Antti Hyryn novelleihin.
5. Minkä asian haluaisit olevan toisin elämässäsi juuri nyt?
 • Rehellisesti? En minkään. Olen tyytyväinen juuri tähän hetkeen, vaikka gradu on kesken ja tulevasta ei tiedä.
6. Piirre, josta olet itsessäsi ylpeä? Entä vähemmän ylpeä?
 • Olen ylpeä positiivisesta, sosiaalisesta ja empaattisesta luonteestani, mutta perfektionismi ja temperamentti tuottavat minulle aika ajoin hankaluuksia.
7. Suurin muutos elämässäsi?
8. Minkä elämänohjeen antaisit 15-vuotiaalle itsellesi?
 • Toimi juuri niin kuin sydän sanoo ja et voi mennä vikaan.
9. Kolme asiaa, joista iloitset nykytilanteessasi?
 • Läheiset, opiskelu ja blogi.
10. Mitä odotat (tai pelkäät) tulevaisuudeltasi?
 • Sitä huomaa kai olevansa aikuinen kun pelkää työttömyyttä. Odotan ja toivon kuitenkin, että samanlainen hyvänolon tunne omasta elämästä jatkuisi. 
11. Mitä haluaisit toivottaa lukijoillesi?
 • Kiitos että kuljette mukanani. Olit sitten ahkera kommentoija tai hiljainen taustaseurailija, olen iloinen ja kiitollinen teistä jokaisesta. ♥ Juuri sinusta!

6 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle itsellesi että jaksat ja haluat kulkea blogipolkua meidän kanssamme ja ilahduttaa niin aurinkoisina kuin harmainakin päivinä. Kaikkea hyvää sinulle ja opinnoillesi toivotan sydämeni pohjasta.

  VastaaPoista
 2. Laukaan sadepäivää lähdin pakoon Jyväskylään kirpputorille (sisällä ei satanut) ja illalla vielä Kievarin Kesäteatteriin, jossa UIT ylpeänä esittää MELKOISIA MUSKETTISOTOREITA. Menossa mukana mm. Jussi Lampi ja Puntti Valtonen, joista jälkimmäinen osaa laulaa. Näytelmä oli pähkähullu, josta on vaikea olla mitään mieltä...

  Minä olen yksi niistä lukijoistasi, joka ei itse pidä blogia (työhön liittyvä haaste), mutta erään toisen blogin kautta löysin sivuillesi, joita seuraan säännöllisen epäsäännöllisesti. Olen kyllä lisännyt blogisi "suosikeihin"; pidän kuvistasi ja "kulttuuripläjäyksestä" .

  Sateetonta päivää JKL:ään ! t: Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiina: Lämpimästi tervetuloa lukijaksi, vakituiseksi taikka vain satunnaiseksi. Kirpparit onkin museoiden lisäksi hyvää sadepäivän puuhaa. Tällä hetkellä valitettavasti sataa, mutta minulla on virkkausprojekti menossa, joten sääkään ei varsinaisesti häiritse.

   Poista
 3. Persoonallinen kieli ja informatiivinen teksti kuvaavat hyvin blogiasi.
  Luulen, että tämä auttaa Sinua työllistymään jatkossa.
  Jokaiseen työhakemukseen linkki tänne, ja eiköhän tärppää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. katveita: Kiitos, samaa voisin veikata myös sinun blogistasi. Kauniita kuvia ja kieltä.

   Poista