keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Tommi Toijaa tapaamaan

Voihan työpäivä! Minulta mahdollisuus menee valitettavasti ohitse, mutta Jyväskylässä olijat huomio! Tommi Toijan taiteilijatapaaminen järjestetään Jyväskylän taidemuseossa nyt tulevana perjantaina 19.2. klo 16.30-17.30.
Tommi Toija: Pylväspyhimys, 2014, maalattu ja lasitettu keramiikka.
Toija keskustelee mielellään taiteellisesta työskentelystään sekä kuuntelee yleisön ajatuksia teoksistaan.
Vapaa pääsy(!), ei ennakkoilmoittautumista.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Teresa: Mikäli ehdit paikalle, tule kertomaan tunnelmista! :) Ja millaiselta itse taiteilija teosten takana vaikutti?

   Poista
 2. Voi että olisi ollut ihana päästä tapaamaan taiteilijaa noiden voimakkaaasti vaikuttavien teosten takana! En minäkään pääse paikalle..harmi! Tiedätkö, onko ko. taiteilijaa haastateltu niin, että olisi joku ihan tuore haastattelu löydettävissä netistä? (en ole aikaisemmin tullut tätä ajatelleeksi)..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mindy: YouTubesta löysin pienen pätkän Tommi Toijasta kertovasta dokumentista, joka on muuten kokonaisuudessaan näytillä ja myynnissä myös Jyväskylän taidemuseossa: https://www.youtube.com/watch?v=SRHbeCS33nE.

   Poista
  2. Hei kiitos sinulle jälleen, tällä kertaa videolinkistä! Katsoin sen, tykkäsin ja minulle jäi jotenkin sellainen kuva, että siinä dokumentissa tuli aika aito kuva taiteilijasta ja taiteen tekemisestä (tietysti tosi lyhyesti, mutta kuitenkin). Dokumentissa näkyi osa aika hauskasta "tarjoilija/hovimestari" -patsaasta.. minäkin haluan sellaisen omaan ateljeeheni!

   Poista
  3. Mindy: Samoin, aito ja mukavan oloinen. Olisi kiva kuulla muiden kävijöiden kommentteja näyttelystä, millaisia tunteita hahmot herättävät ja miten etenkin pienemmät lapsikävijät suhtautuvat. :)

   Poista