sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Kolmas adventti

 

Tähän voisi italian kurssin innoittamana sanoa että "É stata una bella giornata (On ollut kaunis päivä)", vaikkei päivä sään puolesta kovin kaunis ole ollutkaan. Olen saanut paketoitua joululahjat, polttanut kynttilöitä, siivoillut ja kuunnellut joululauluja. Joulukortitkin saavuttavat toivottavasti ensi viikolla vastaanottajansa. Kävin eilen illalla kuuntelemassa Jyväskylän Paviljongissa Vesa-Matti Loiria, joka loihti joulun sydämeen. Joululaulut jatkuivat tänään kaupunginkirkossa, jossa kajauteltiin yhdessä kauneimpia joululauluja. Lauluja säesti ihana käsikello-orkesteri!

Huomenna olisi vielä yksi italian tunti, jonka jälkeen jätetään koulukiireet vähäksi aikaa taka-alalle ja keskitytään jouluiluun! Ja suunnataan kohti Pohjois-Savoa.
 

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa, että olet ihanasti jo päässyt joulumielentilaan! Minä olen vasta hankkinut pari lahjaa, osa korteista on vielä lähettämättä ja kaikki muu jouluun liittyvä tekemättä... Ensi viikonloppuna pitää panna iso remmi päälle ;-D

    Festivot ovat ihania, minullakin on niitä pari. Tiesitkö, että ne alkuaikojen tuotantoa olevat ovat kulmikkaampia kuin uudemmat?

    VastaaPoista
  2. Kuukki: Kyllä,täällä ollaan aivan joulutunnelmissa. Intoa sinun jouluremmiisi!

    En tiennyt festivoiden kulmikkuudesta, mutta ihmettelin noissa omissani varsinkin alimman "renkaan" (ei siis jalusta) suippomaisuutta. Näyttivät juuri sanomasi mukaan kulmikkailta. Kiitos selvityksestä, nämä ovat mummon perintöä, eli kulmikkuus tulee siis iästä. Mietin jo että onkohan noissa jokin valmistusvirhe, kun kaupoissa olen ihastellut symmetrisempiä :P

    VastaaPoista