maanantai 9. tammikuuta 2012

Au printemps á Paris!

 

Kevät tulee olemaan työntäyteinen muun muassa kanditutkielman ja museologian seminaarin järjestämisen kanssa. Kanditutkielmasta olen innoissani, mutta samaan aikaan suoritettavat kielten opinnot verottavat ajankäyttöä. Aikataulutus tulee siis olemaan tärkeässä asemassa.

Kaiken kiireen ja mahdollisen stressin keskellä voin kuitenkin suunnata katseen kevääseen, sillä olemme päättäneet ystäväni kanssa toteuttaa pitkäaikaisen haaveen ja suunnata Pariisiin. Ystäväni opiskelee muun muassa ranskaa, joten pääsen ilmaisen tulkin kanssa matkaan. Minä voin vastavuoroisesti jakaa tietouttani taiteesta ja arkkitehtuurista.

Alustavia suunnitelmia kohteista:


Montmartre. (Kuva Google)


Pere Lachaisen hautausmaa. (Kuva Google)


Sainte Chapellen goottilainen kappeli ja sen upeat lasimaalaukset. (Kuva Google)

Claude Monet'n puutarha Givernyssä.


Synttärikorttini mukana tuli lahjakortti.
 

6 kommenttia:

 1. Onnellista syntymäpäivää!

  Ja oi ihana Pariisi. Kävin siellä mieheni kanssa viime keväänä. Montmartre oli ehdoton suosikkialueeni. Givernyyn olisin halunnut, mutta neljän päivän matkalla ei aika riittänyt. Seuraavalla kerralla sitten. ;)

  Tsemppiä kanditutkielman kanssa!

  VastaaPoista
 2. Oh la laa! Teillähän on ihania matkasuunnitelmia. :)

  Bongasin aikaisemmista kuvistasi myös saman Iittalan hopeisen hirvikynttilänjalan, jollaisen itse sain viime vuonna joululahjaksi.

  VastaaPoista
 3. Oh la laa! Teillähän on ihania matkasuunnitelmia. :)

  Bongasin aikaisemmista kuvistasi myös saman Iittalan hopeisen hirvikynttilänjalan, jollaisen itse sain viime vuonna joululahjaksi.

  VastaaPoista
 4. Katja: Kiitos onnitteluista! :)
  Tämä tulee olemaan ensimmäinen "oikea" ulkomaanmatka, jos ei koulujen opintomatkoja lasketa. Saa itse suunnitella kohteet ja joutuu varaamaan majoituspaikat yms.

  Elisa: Taisin itse saada sen Pentikin porokynttilänjalan "anopilta" pari joulua sitten. Ne on kyllä kivoja :)

  VastaaPoista
 5. Metsätonttu: Kyllä, tuosta en tahdo tinkiä, jääkööt vaikka Louvret ja muut näkemättä, mutta Monet'n puutarhaan on päästävä.

  VastaaPoista