lauantai 14. tammikuuta 2012

Viikko

 

Ei ole ihan äsken tarvinnut olla yliopistolla jo klo 8, mutta nyt perjantaisin pitää olla aamuvirkkuna opiskelemassa ruotsia.


Klo 12.

Ensimmäinen kouluviikko on takana joululoman jälkeen, ja kylläpä tuntui pitkältä viikolta. Nyt alkoi sitten se kauan pelätty pakollinen ruotsin kurssikin. Kaksi kertaa viikossa tunneilla puhutaan vain ja ainoastaan ruotsia, sillä opettaja on ruotsinkielinen. Pelko oli kuitenkin turhaa, sillä ymmärrän ruotsia hyvin. Ainoa mikä aiheuttaa ongelmia on itse puheen tuottaminen. Opettaja on mukava ja hauska, joten sekin motivoi opiskelussa. Viikon lomassa ehdittiin myös pitää hauskaa.

 

4 kommenttia:

 1. Heippa! Ihanaa lähdet Pariisiin - voi onnen tyttöä :-) Minulla on tuo sama kirja myös joka näkyy ed postauksessasi, ja mielestäni se on varsin hyvä! Kiitokset Edelfelt-linkistä! Täällä sinun blogissasi on niin ihanaa se kun jaksat linkitellä meille kaikkea mielenkiintoista!

  Innostavaa ruotsinkielellä opiskelua sinulle <3
  terkuin Minnamarika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minnamarika: Tykkään tuosta kirjasarjasta, Firenzekin löytyy,mutta Roomaa olen jäänyt kaipailemaan. Se on ilmeisesti loppuunmyyty...

   Tunne on sitten molemminpuolinen,sillä minä inspiroidun sinun blogistasi ja kädentaidoistasi :)

   Poista
 2. Hei!
  Eksyin tänne siskon blogin kautta. Oli niin jännä katsella sinun silmis Jyväskylää. Ja välillä arvailla, mistä kuva oli otettu. Aika paljon tunnistinkin. Samoja polkuja yliopistollakin...
  Sain sinulta myös samalla potkua lähteä enemmän mukaan kulttuuriin. kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Hei,ja mukavaa kun eksyit blogiini :) Mikäs siskosi blogin nimi on?
   Harmittavan vähän olen loppujen lopuksi Jyväskylästä kuvia napsinut, mitä nyt silloin tällöin arjen keskeltä. Pitäisi tehdä kuvausretkiä enemmän ympäri kaupunkia.
   Mukavaa kuulla jos blogini inspiroi hyppäämään kulttuurin keskelle!
   Tervetuloa vierailemaan toistekin :) Ja hyvää viikonloppua!

   Poista