torstai 5. huhtikuuta 2012

Pääsiäisyllätys

  Buona Pasqua a tutti!
Unohdin että huomenna on pitkäperjantai ja hermot olivat kaupassa koetuksella kun yritin sukkuloida ihmismassojen keskellä. Varsinkin kun unohdin jotain joka piti sitten palata hakemaan sieltä kaupan toiselta laidalta... Noh, tarvittavat ostokset saatiin tehtyä ja lastasin koriin myös pääsiäistulppaaneja. Kummasti kukat vain piristävät ja tuovat tunnelmaa.
Tänään saapui myös postiluukusta tuliaispaketti! Kuukki oli muistanut minua Kiinan matkallaan ja postitti minulle pienen punaisen vihkon täynnä ihanaa huokoista paperia sekä sinisen silkkipussukan. Silkkipussista taidan tehdä kännykkäpussin ja kiinnittää siihen ohuen olkahihnan. Olin aivan puulla päähän lyöty kun Kuukki kyseli osoitettani ja sanoi, että tuliaisia on odotettavissa. Onko maailmassa vielä noin vilpittömiä ja hyväsydämisiä ihmisiä, jotka muistavat matkoillaan "vieraita" ihmisiä?! Ilmeisesti on. Ja hyvä niin, maailma tuntuu taas aurinkoisemmalta. Kiitos Kuukki! <3 Nuo silkit kimaltelevat auringossa kuin jalokivet.
 

12 kommenttia:

 1. Ihana yllàtyspaketti. Màkin oon jonkin kerran saanut lukijoilta jotain paketteja ja kyllà siinà suu hymylle vààntyy. Nyt tosin mulle on ilmoitettu sekà lukija ettà mun àiti ettà ovat jotain làhettàneet...jo pari viikkoa sitten...ja edelleen ovat matkalla...Toivon nyt vaan ettei ole hukkunut. Kauniita tulppaaneja oot ostanut. Hyvàà pààsiàistà :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ciacy: Tällaiset yllätykset kyllä lämmittävät mieltä. Ihanaa että tällaisia ihmisiä on olemassa! <3
   Toivottavasti pakettisi saapuvat perille. Hyvää pääsiäistä sinne Italiaan! Siellä taitaa olla jo ihan kesä...

   Poista
 2. Jee, ihana pääsiäisylläri!
  Ja totta, kukkkakimppu kaunistaa koko kodin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kultsin kämppä: Kukilla saa aikaan pientä hemmottelua :)

   Poista
 3. Kaupassa oli vähän maailmanlopun tunnelmaa taas kun ihmiset luulee et nälänhätä koittaa kun kauppa päivän kiinni:) Ihana paketti ylläri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henrietta: Sanos muuta! Kaupat on yhden päivän kiinni ja ihmiset juoksevat kuin päättömät kanat. Nämä kauppojen "kaaospäivät" ovat yksi ahdistavin asia minkä tiedän. Turhauttaa kun ei pääse eteenpäin ja joutuu sukkuloimaan ihmisten keskellä. Itse en käytä edes niitä kärryjä vaan koria ja katson kauhulla kun ihmiset törmäilevät kärryineen toisiinsa...
   Noh,mutta huomenna saa viettää rauhallisen päivän kun kaikki paikat ovat kiinni ;)

   Poista
  2. Minä en suostunut tänään edes menemään kauppaan. Kammoan näitä pakko-ostaa-ruokaa-viikoksi-koko-perheelle-ja-sukulaisille-ja-yllätysvieraille -päiviä!

   Poista
  3. Intianminttu: :D Veit sanat suustani. En voi ymmärtää kuinka sinne kauppaan pitää tehdä kamala hamstrausryntäys. Luulisi ihmisten kaapista sen verran ruokaa löytyvän että yhden päivän ylitse selviää :P

   Poista
 4. Olepa hyvä! Blogistasi ja kommenteistasi on ollut niin paljon iloa, että oli hauska muistaa sinua!

  Muistikirjassa on muuten se nimilappu ikäänkuin meikäläisten takakannessa, sillä kiinalaiset kirjat aloitetaan sieltä ja tekstirivit ovat pysty- eivätkä vaakasuorassa. Tekstiä siis luetaan ylhäältä alas ja oikealta vasemmalle. Ihan kiinalainen juttu sekin ;-)

  Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuukki: Samoin sinne,kiitos kivasta blogista ja persoonastasi :) Katselinkin että nimilappu on hassusti näin länsimaalaisen silmin. Mutta nytpä saan kirjoitella siihen miten päin tahansa. Paperi on ihanan tuntuista.
   Aurinkoista pääsiäistä!

   Poista
 5. Värikkäitä tulppaaneja ja tuliaisia! Mukavaa pääsiäisen aikaa ja kiitos, että jaksat jättää jäljen käynneistäsi Mielen Lumossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intianminttu: Värikästä näin keväisin kaipaakin. Yritän uudistaa hieman vaatekaappiakin keväisemmäksi ettei olisi pelkkää mustaa ja ruskeaa. Mielen Lumossa on mukava vierailla kun postaukset ovat kivoja!
   Buona Pasqua!

   Poista