lauantai 21. huhtikuuta 2012

Kirpparilta

  Beige takki 17 euroa. Muutaman kerran mietin takin A-linjaisuutta, joka saattaa näyttää päälläni "äitiysmekolta", mutta istui kuitenkin hyvin ja ihastuin nappeihin ja reunapitseihin.
Musta liivimekko 7 euroa. Tämä on hieman iso, mutta toimii vyön kanssa. Pidän taskuista ja helman rypytyksistä. Rento puuvillamekko.
Muista runolla -runokirja 5 euroa. Askartelen yleensä kaikki onnittelukortit itse ja siivitän onnitteluja runolla, mietelauseella tai muulla tekstillä. Uusia runoja on kaivattu jo pitkään. Slummien miljonääri elokuva 3 euroa, Astrid Lindgrenin Mio poikani Mio elokuva 2,50 euroa ja lapsuuteni lastenohjelmaklassikko Maija Mehiläinen 1,50 euroa. Jules Vernen Around the World in Eighty Days 0,50 euroa, Paulo Coelhon Alkemisti 3 euroa, Elviksen kokoelma -cd 3 euroa ja Johanna Kurkelan Marmoritaivas-cd 1,50 euroa. Edessä tummansininen, huopainen pannunalunen 0,30 euroa.
Valkoinen lierihattu 1,50 euroa. Tämän tapaista kapeahkolieristä hattua olen etsiskellyt kesäksi jo pitkään ja nyt hattu odotti minua kirpparin hyllyllä huokeaan hintaan :)
 

2 kommenttia:

  1. No, johan kävi tuuri! Hullunhalvalla ja huikeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kultsin kämppä: Pitkästä aikaa löytyi jotain kivaa ja hyödyllistä :)

      Poista