torstai 17. toukokuuta 2012

Matkakuumetta

  Eilen vietimme ystäväni kanssa suunnitteluillan tulevaa matkaamme koskien. Listasimme kohteita ja hahmottelimme päiväohjelmia. Ensi viikon torstaina olisi edessä kanditutkintoon vaadittavan maturiteetin kirjoittaminen, mutta helluntaina määränpäämme on Pariisi!
 

8 kommenttia:

 1. Ihanaa, matkan suunnittelu ja odottaminen ovat hauskaa! Aiotteko todella ehtiä myös Claude Monet´n puutarhaan? Minulla on tuo sama kirja ja olen haaveillut siellä käymisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuukki: Kyllä,aiomme ehtiä Givernyyn. Olen valmis tinkimään kaikesta muusta,mutta tuonne on päästävä :) Tuo "satukirja" on ihanin! <3

   Poista
 2. Hyviä matkavalmisteluja! Kävelijän lukuvinkkejä Pariisiin: Edmund White, The Flâneur. A stroll through the paradoxes of Paris ja John Baxter, The most beautiful walk in the world. A pedestrian in Paris.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kenkä: Kiitos vinkeistä. Toivotaan että säät suosivat, vaikka tällä hetkellä tuntuu ettei minua estäisi mikään,vaikka taivaalta sataisi veitsiä :P

   Poista
 3. Voi, matkakuumetta! Pariisiin! Ja toi puutarha on kyllä ehdoton! Täällä odotellaan sitten matkakertomusta ja PAAALJON kuvia puutarhasta. Ja muustakin, tietty.

  Minä täällä ihan raatona viimeisten viikkojen kiireessä...onneksi sulla alkaa olla hommat tältä keväältä kondiksessa. T. Tuike

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuike: Lupaan välittää kuulumisia matkan jälkeen :) Voimia viimeisille viikoille!

   Poista
 4. Oi mitä ihanuutta, teillä on hieno matka tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anja: Tätä on suunniteltu aktiivisesti nyt vuoden verran (ja puhuttu vielä pidempään) ja kohta se suunnittelu palkitaan :)

   Poista