torstai 17. toukokuuta 2012

Kävelykatukirppis

  Helatorstaiksi oli lupailtu sadetta, eikä pieneltä tihkusateelta vältytty kävelykadun kirppikselläkään. Myyjiä ja mahdollisia ostajia oli paljon. En voi kuitenkaan olla savolaisena haikailematta Kuopion torikirppiksiä ja torielämää. Vaikka Jyväskylässä tapahtuu paljon, ei torielämä ole lainkaan samanlaista kuin Kuopiossa. Onneksi pääsen kesällä nauttimaan savolaisesta lupsakkuudesta ja kodikkuudesta, sillä kesätyöt Kuopiossa odottavat!
 

6 kommenttia:

 1. Jos vaikka mitä löytöjä siellä näyttää olevan, lankarulla-aarteista lähtien :) Onneksi ei siellä tällaista kaatosadetta sattunut, mitä täällä oli. Ps. Kyselyhaaste olisi tarjolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anja: Onneksi ei satanut kuin vähän. Nyt illalla sitten siitäkin edestä. Mutta hyvää se sade tekee luonnolle ja huuhtoo siitepölyjä pois :)
   Kiitos, pitää käydä kurkkaamassa :)

   Poista
 2. Oi joi,olisi joutanut tytölle kyläilemään ja katselemaan tuota tapahtumaa.Olisipa tiennyt.No päivä meni pihahommissa.

  Ostitko mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JaanaElina: Mukava tunnelma tuolla tosiaan oli. En kuitenkaan ostanut muuta kuin kukkaruukun ja torilla olevilta markkinoilta Viipurinrinkelin :)
   Toivottavasti siellä oli paremmat pihapuuhakelit kuin täällä.

   Poista
 3. Ja huomenna kalamarkkinoille ja yläkaupungin yöhön.
  Kiva katsella sun tutun näköisiä kuvia. Jos joskus tunistan sut JKL:ssä niin vedän hihasta. . . saanko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa jos postauksista on iloa muillekin. Kalamarkkinat taitaa jäädä välistä, mutta yläkaupungin yöhön on tarkoitus mennä.
   Jos tunnistat minut kadulla niin tervetuloa vaan kiskomaan hihasta :)

   Poista