maanantai 29. maaliskuuta 2010

Kierrätystä

 

Tässäpä kuva Marjan ja minun kehittelemistä diakehystuotteista. Tekniikan kehittyessä eteenpäin diat ovat jääneet käyttämättömiksi, mutta me kehitimme niille uuden käyttötarkoituksen ja uuden elämän. Vanhoista museon esinekuvista sai hyviä aiheita diakehyksiin. Samalla tavalla itse askartelemalla kuvaksi käy mikä vain. Taakse liimasimme magneetin tai rintaneulan ja kolmansiin vaihtoehtoihin porasimme reiät ja laitoimme avainrenkaan. Osaan hieman kultamaalia, pieniä koristeita ja Voilá! Tuotteita voi ostaa osoitteesta http://www.ortodoksinenkirkkomuseo.fi/museokauppa_muut.html
 

6 kommenttia:

 1. Mahtava idea!!! Minullakin on noita diakehyksiä, joten taidan kokeilla muutamaa itsekin!!! Iso kiitos idean jakamisesta <3 <3 Olit todella kiltti kun kerroit :))

  VastaaPoista
 2. Edellistä tkstiä lukiessa jo mietinkin, miten tuunasitte kehykset. Hyvä idea, niitähän voi tosiaan käyttää minikehyksinä melkein missä vaan.

  VastaaPoista
 3. Lueskelin samantien vähän enemmänkin tekstejäsi, oli sopivasti vapaatunti. Kirjoitat tehokkaasti ja sujuvasti. teetkö jotain toimittajan hommia?

  VastaaPoista
 4. tuike: Enhän sentään :D En ole mielestäni toimittajaihminen. Pidän kyllä kirjoittamisesta ja sekin oli yksi syy miksi perustin blogin. Minusta on mukavaa kirjoittaa auki ajatuksia ja pohdiskella, vaikka vain retorisesti.

  VastaaPoista
 5. Tykkään myös näistä, ovat tosi ihania! Varsinkin, kun ikonit, enkelit yms. ovat lähellä sydäntäni.

  VastaaPoista
 6. Kuukki: Tuo oli minusta hyvä keksintö kierrättää vanhoja diakehyksiä,kun ei niillä nykypäivänä juurikaan mitään tee...

  VastaaPoista