tiistai 25. toukokuuta 2010

Runous

 


Ole sinä,
minun olematon lapsuuteni,
pehmeä hyvä,
kevyt,
kesäyö,
joka peittää,
minut suurilla,
äänettömillä siivillään

- Jaan Kaplinski -


Pengoin kuva-arkistojani ja löysin kuvan grafiikanvedoksestani. Taidan penkoa hieman lisää ja katsoa, josko löytäisin lisää teoksiani tänne myöhemmin liitettäväksi :)
 

2 kommenttia:

  1. Ilman muuta pengot! haluan nähdä, mihin suuntaan ilmaisusi on kehittynyt. Minulla olis suunnitelmissa maalat ajotain pitkästä aikaa taideyhdistyksen näyttelyyn.

    tuike

    VastaaPoista
  2. Tuike: Joudun toteamaan että en ole koskenutkaan vakavissani kynään tai väreihin taiteilumielessä sitten koulun jälkeen. Kamera sen sijaan minulla kulkee aina mukana. Ymmärsin tässä jokin aika sitten, että ei minua ole luotu kuvataiteilijaksi. Jokin palo minusta puuttuu, toisin kuin näin paloa osassa teissä muista. Koulussakin maalaaminen tuntui vain tehtävien suorittamiselta, eikä niinkään sen tunteen välittämiseltä paperille/kankaalle. Tosin croquis-piirustuksia rakastin, ja elävän mallin tutkimista. Nykyään kuitenkin saan iloa siitä, että kameran linssin kautta saan vangittua jotain erikoista ja kaunista arkimaailmasta ja -todellisuudesta. :) Mutta katsellaan mitä kaikkea arkiston kätköistä löytyy... ;)

    VastaaPoista