sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Kuopio tanssii ja soi Satamatorilla

 
Lauantaina päätin aamuisten kuvausten jälkeen mennä vielä tallentamaan Kuopion Satamatorille Kuopio tanssii ja soi tapahtumaa. Paljon oli upeita tansseja, hienoja esiintymisasuja, rytmiä ja musiikkia. Toivottavasti näistä välittyy edes hieman sitä tunnelmaa mikä oli paikanpäällä :)

Sami Saikkonen juonsi tapahtuman.
Jorma ja Aira naureskelivat Saikkosen vitseille. Jos en aivan väärin muista, Uotinen taitaa olla viimeistä kesää Kuopio tanssii ja soi -tapahtuman taiteellisena johtajana.


Helmat hulmusivat myös kansantansseissa!
Esitykset olivat upeita ja tuli halu itsellekin liikuttaa lannetta! Itsekin tanssin kaveriporukan kanssa vuosia, mutta opinnot heittivät kaikki eri puolelle Suomea, joten tanssiminen jäi. Ehkäpä sitä taas joskus :)
 

12 kommenttia:

 1. Tervehdys taas!

  Kyllä Kuopio on ihana! Itse juuri toissa päivänä visiteerasin Kuopion kirppiksillä ja täytyy sanoa, että rakastan kyllä sitä kaupunkia, vaikka kirppiskierros oli pikkuinen pettymys..

  Ihanaa sunnuntaita sinne suunnalle!

  - Jaana Kainuunkadulta

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja esityksiä. Varmasti kaikilla on ollut kivaa! Minä jumuiduin eilen häätunnelmaan telkaa ääreen nessupaketti vierellä.

  VastaaPoista
 3. Jaana: Itse vierailen kirppiksillä yleensä ainakin kerran viikossa,nyt viimeinen kuukausi on tosin ollut taukoa. Usein tarttuu jotain pientä mukaan, mutta nyt on ollut enemmän tiukka linja "tarvitsenko tätä todella?" kysymyksiä olen itseltäni kysellyt usein ;P Kaikkea kainista kun ei voi ostaa vaikka mieli tekisi, tila kun alkaa kerrostalkaksiossa loppua kesken.
  Kesäisin minusta tuntuu että kirppistarjonta ei ole yhtä hyvää kuin esim. syksyllä. Ihmiset kai ovat lomailemassa eivätkä tuomassa tavaraa kirppiksille.

  Mukavaa sunnuntaita sinnekin! Täällä vihdoin pilkistää jo aurinkokin koko aamun sateen jälkeen :)

  VastaaPoista
 4. Liisa: Sama juttu. Liimauduin telkkarin ääreen katsomaan prinsessahäitä. Pitäähän sitä mummona voida sanoa että on elämässään ainakin yhdet kuninkaalliset häät katsonut. Ja täytyy kyllä sanoa että kaunista oli! :') Minusta on ihanaa että tavallinen "poika" valloitti prinsessan sydämen :)

  VastaaPoista
 5. Hei,
  kylläpä on taidokkaasti kuvattuja kuvia.

  Nautinto katsella tälläisiä :)

  VastaaPoista
 6. Ainosofia: Voi kiitos! :) Mukavaa kuulla. Ja kiitoksia lukijaksi liittymisestä. Pidän kovasti sinun blogistasi, jota käyn mielelläni kurkkimassa.

  VastaaPoista
 7. Tosi upeita kuvia! Meininki on ollut kova ja ohjelmaa monensorttista.

  Hyvää juhannusta sinulle!!

  VastaaPoista
 8. Varmasti ihana tapahtuma! Hienosti olet saanut kuvattua tanssivat ihmiset!

  VastaaPoista
 9. Loistavasti olet saanut välitettyä iloisen fiiliksen kuvien kautta! Olisinpa ollut paikalla.

  VastaaPoista
 10. Kultsin kämppä: Kiitos :) Ensimmäistä kertaa olin kuvaamassa tuollaista liikkuvaa tapahtumaa ja meni paremmin kuin olin ajatellut.

  VastaaPoista
 11. Hienoja kuvia.Olisi hieno taas joskus tulla käymään Kuopiossa.Lomalla yritetään kierrellä.Ei olisi kyllä pitkä matkakaan.

  Oikein mukavaa juhannusta.Kiitos vierailusta ja kommentista.

  VastaaPoista
 12. Hienot kuvat kansantansseista, tunnelma välittyi hienosti. Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista