perjantai 27. joulukuuta 2013

Sulatellaan joulua

Joulupaketista kuoriutui metallinen himmeli, jota saa valaistua tuikuilla. Varsin mieluinen lahja, sillä oikeaa olkihimmeliä en ole tänne tohtinut vielä kuljettaa.
 Joulua sulatellaan nyt jollain muulla kuin jouluruualla ja tänään naposteltiin crostineja.
 Glögi ja suklaa toimivat pienissä erissä edelleen.

Kuinkas siellä sulatellaan joulua?

11 kommenttia:

 1. Hieno tuo himmeli! Ja nuo crostinet kuulostaa hyviltä, nam :) vois mennä täällä uutena vuotena! Mä sulattelin justiinsa joulua nakeilla :D Mutta kieltämättä glögiä tekisi mieli. Kivoja ja leppoisia välipäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sini: Yllättävän kevyt kokonaisuus vaikka onkin metallinen ja lasiset tuikkukipot.
   Joo, nuo alkupalaleivät sopis hyvin kyllä esim uuteen vuoteen. Aion lomailla vielä viikonlopun ja sitten kai se on palattava arkeen.
   Rentouttavia välipäiviä Sinullekin! :)

   Poista
 2. Todella kaunis himmeli ja herkullisen näköistä joulun sulattelua. Onneksi meillä on jo suklaat loppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anja: Onneksi meillekään ei aivan mahdottomasti suklaata tullut. Noita mitä tuli on ihan kivaa silloin tällöin ohimennessään napsia.

   Poista
 3. Minä en ole vielä päässyt sulatteluasteelle. Toivottavasti pian jo pääsen, sillä en jaksa enää olla näin ähky.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mine: No pitää nauttia sitten siitä että on hyvää ruokaa vielä syötävänä ;) Kyllä se sulatteluvaihekin sieltä tulee :)

   Poista
 4. Kivalta näyttää. :( Crostinikuvasta tuli ihan vesi kielelle! Ja himmelistä tuli mieleen, että sun kanssahan me voitas ottaa joskus projektiks, että opetellaan yhdessä tekemään himmeleitä! Ajattelin tässä nimittäin joulun alla, että sehän ois aika hieno taito. Oiskohan sitä jotain kursseja himmelinteosta?

  VastaaPoista
 5. Apua, piti olla siis ILOINEN hymiö, eikä surullinen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellu: Onhan niitä himmelikursseja nykyään paljonkin. Kansalaisopistoissa ainakin ja menin ostamaan viime vuonna Eija Kosken Himmeli-kirjan. Mutta laitetaan projekti korvan taakse, sinä kun nyt innostuit noista askarteluhommista ;) Ehkä meillä sitten eläkkeellä on aikaa tuohon projektiin ;P

   Poista
 6. Pöh, ei tässä nyt mitään eläkettä jäädä odottelemaan! Kokeilla pitää jo lähivuosina. Voidaan sitten ottaa tavoitteeksi, että sinne eläkeikään mennessä ollaan opittu niitä kunnolla tekemään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellu: No tosiaan...! Jos eläkkeellä aloittaa eihän sitä ehdi saamaan valmiiksi saati nauttimaan työnsä tuloksesta, ainakaan jos se minusta riippuisi. Tästä tulikin mieleeni se antamasi lasimaalauskirjanmerkki, joka on edelleen puolitiessä. Tai itse asiassa vasta 1/4 valmiina.

   Poista