sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Koruja, kahvia, lunta ja lentävä Picasso

Ajattelin että joku teistä haluaisi tietää mitä sieltä myyjäisistä tarttui mukaan...
EKORUn pennikorvikset, Valona designin koivukristalli korvikset ja ASMIn hiuspanta.
Päivi Hitsasen First Snow, 2013. Herttainen monsteri ihmettelee ensilunta. Ensilumi on aina yhtä ihmeellistä, ja tämän avulla pääsee itsekin siihen hetkeen ja tunnelmaan kun taivaalta putoilee tomusokeria.
Johanna Juvonen & Biagio Rosa: Aamukahvikuvia IV, 2012. Kun nämä kahvikasvot katsoivat pöydästä ihastuin heti. Kasvoja tähän talouteen on hankittu jo aiemminkin, joten kokoelma karttui taas hieman. Ehkä seuraavan kerran kun kahvikuppi kaatuu, sitä ei kiirehdikään pyyhkimään pois ;)
Tuomas Hallivuon kangaskassi. Vaihtoehtona tälle oli kiva oranssi pöllökassi, mutta koska jäin miettimään liian pitkäksi aikaa, pöllökassit ehtivät jo mennä. Mutta jos joku muistaa Marc Chagallin lentävät hahmot, tämä muistutti voimakkaasti niistä. Tosin minulle tuli tästä välittömästi mieleen nuori lentävä Picasso:
Kuva täältä.
Ja kuten olen usein maininnut, viittaukset taidehistoriaan, 
tahalliset tai tahattomat, ovat se minun juttu. :)

Rauhallista kolmatta adventtia!

8 kommenttia:

 1. Minustakin joulukuussa KUULUU löytää itselleen kaikkea kivaa. Nythän on joulu:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mine: Samaa mieltä,saahan sitä itseään kuluneesta vuodesta palkita :)

   Poista
 2. Valonan hienoja koruja ja koristeita minäkin ihastelin Helsingin myyjäisissä. Hienoja ostoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mari: Minä ihastuin niissä juuri siihen ajatukseen himmelistä. Vaikka Mäntylä oli itse ammentanut ideansa kristalleista, minusta näissä on kivasti modernia himmelitunnelmaa :)

   Poista
 3. Hienoja löytöjä! Välillä harmittaa kun en omaa reikiä korvissa. Vastaan tulee niin ihania korvakoruja (kuten nuo pennit), että pitääpä miettiä josko kävisi laitattamassa reiät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihi nainen: No suhteellisen myöhään itsekin rei'itin korvani. Taisin olla 16-17-vuotias ja koruliikkeen rei'ittäjän oli vaikea uskoa että sen ikäinen tulee korviksia ensimmäistä kertaa hakemaan... Mutta sen jälkeen olen kyllä tykännyt pitää huomiota herättäviä korviksia. Nykyinen tukkamalli antaa vielä oikeutta oikean korvan koruille kun hiukset eivät peitä korvanlehteä.

   Poista
 4. Upeita ostoksia!
  Itse olen heikkona kangaskasseihin ja Tuomas Hallivuon tuotos täydentäisi loistavasti nykyistä kokoelmaani. Onneksi kyseessä on kuluva tuote, joten niitä saa ostellakin ilman huolta tavaravuoren kasvusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna: Kangaskassit ovat käteviä ja sitä mukavampi niitä on kantaa mukana mitä kivempi kuosi niissä on. Tässä on onneksi tarpeeksi pitkät kantokahvat, jotta voi käyttää olkakassinakin. Hauskasti jatkuu tuon lentävän hahmon hiha kassin olkaimena. :)

   Poista