lauantai 18. maaliskuuta 2017

Lunta ja aurinkoa

Tänään on ollut ihan ihmeellinen sää. Lunta, räntää ja vettä, välillä auringonpaistetta, välillä pilvisen harmaata. Ja tilanteet muuttuivat todella nopeasti. Kaikki huipentui alkuillasta, kun parvekemaiseman vasemmassa reunassa satoi lunta ja räntää, ja samaan aikaan oikeassa reunassa oli kirkaansininen auringonlasku.
Klikkaa suuremmaksi.
Jälleen kerran, en koskaan kyllästy tähän näkymään. ♥

6 kommenttia:

 1. Vau, mitkä pilvimassat! Aivan kuin kunnon ukkosrintama kesällä. Hulppeeta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin näytti samalta kuin kesän ukkosrintamat. Upean näköistä kun pilvimassat jakautuu noin kirkkaan taivaan kanssa.

   Poista
 2. Onpas hienot näkymät teillä. Meillä ne jää puiden taakse, joten pitäisi malttaa kävellä rantaan seuraamaan vastaavaa luonnonilmiötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korkealla asumisen riemuja nämä taivasilmiöt. Tosin kesällä on ongelma liika auringonpaiste ja sen myötä helle, mikä tuppaa väkisin sisälle vaikka mitä tekisi... Mutta taivasmaisemissa ei ole valittamista.

   Poista
 3. Kyllä eilen olikin upeat pilvimuodostelmat. kauniita kuvia sait otetuksi, itse tyydyin tällä kertaa vain katselemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta taisi olla juuri se, että sen ihmeellisen "sekasääpäivän" jälkeen näkymä kruunattiin näillä pilvillä ja auringonlaskulla. :)

   Poista