perjantai 16. syyskuuta 2011

Kirpparilta

 
Tässäpä löytöjä, jotka ovat tarttuneet mukaan. Nyt voi taas hyvillä mielin käydä kiertelemässä kirppareita, kun olen viisi pussillista vienyt puolestani takaisin.

Paidat ja mekot 4-7 euroa kpl. Ihastuin tuohon mustaan, kukkakuvioiseen retromekkoon, vaikka äiti ihmetteli sen ostamista. Paksun vyön kanssa kiva.


Leffoja 2-4 euroa kpl.


Kengät 4 euroa.



Ps. Yritän saada aikaiseksi syksyn opiskelujen aloitus postauksen.
 

9 kommenttia:

  1. Syyssävyjä...harmaan paletista! Aika harmonista! Upeassa kunnossa olevat kengät löysit edullisesti! Kivaa syksyistä viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Intianminttu: Joo,tuo harmaa on taas ihastuttanut silmääni näin syksyn tullen :) Olin ihan innoissani noista kengistä,pohjista päätellenkin ei ole montaa askelta noilla kävelty,ja ovat ihanan pehmeät jalassa. Hyvä löytö.

    VastaaPoista
  3. Aina kun löytää sopivia vaatteita kirpparilta,saa olla tyytyväinen.Itse en tahdo millään löytää sopivaa vai olisiko etten jaksa etsiä oikeaa kokoa.

    Upeita löytöjä kaikki.

    Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  4. JaanaElina: Yllättävän paljon olen löytänyt kivoja vaatteita,oman kokoisia. On kyllä totta,että vaatteiden penkominen on vaivalloisempaa kuin tavaroiden,ainakin minusta.

    Mukavaa viikonvaihdetta sinullekin! Ps. Ihana profiilikuva :)

    VastaaPoista
  5. Hienoja löytöjä,toteaa uusi lukijasi, ja jää tutkailemaan lisää..

    VastaaPoista
  6. Riitta Sinikka: Kiitos. Mukavaa syksyä, viikonloppua ja tervetuloa lukijaksi! :)

    VastaaPoista
  7. Tuo ensimmàinen suurikauluksinen neule oli aivan ihana! Sellaisia tààltà aina etsin, mutta suomesta lòydàn. Suloista sunnuntaita :D

    VastaaPoista
  8. Kauniita löytöjä! Taidanpa lähteä itsekin kirpputorille katselemaan löytyisikö ihania syysneuleita näihin kylmeneviin aamuihin :)

    Kaunis ja mielenkiintoinen blogi sulla, sait myös minusta uuden lukijan :)

    VastaaPoista
  9. Ciacy: Onko siellä sen verran lämmintä,ettei villapaitoja tarvitse kauppojen hyllyille nostella ;P

    Anu: Hei! Kiitos kommenteistasi,ja mukavaa että löysit blogini. Tervetuloa lukijaksi! :)
    Osan neuleista löysin jo loppukesästä, mutten saanut aikaiseksi tehdä postausta. Eikun vaan kirppiskierrokselle! Näin syksyn tullen alan taas innostua kirppareista enemmän.

    VastaaPoista