torstai 30. elokuuta 2012

Kehykset

Kirpparilta kahdeksalla eurolla löytynyt kehys sai korjailun jälkeen pintaansa kultaisen maalin. Alkuperäisenä ajatuksena oli krakeloida kehys samaan tapaan kuin ikkunapoka, mutta metallivärit eivät kuulema krakeloidu. Sitten ajatuksena oli maalata kultaisen maalin päälle ruskeaa ja krakeloida se, jotta kulta kimaltaisi halkeilleen maalin alta, mutta minusta tämä näytti kivalta ilman krakelointiakin. Ainakin toistaiseksi.
 

8 kommenttia:

 1. Upeat kehykset.Näyttäävät kauniilta juuri noin.
  Hieno löytö ja tuunaus.

  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JaanaElina: Tuolla kirpparikerralla kävi tuuri, sillä juuri tuontapaisia kehyksiä olin etsiskellyt. Minustakin saavat olla tuollaiset kullanväriset. Niitä voi sitten tulevaisuudessa taas tuunailla jos väri alkaa kyllästyttää.
   Kiitos,mukavaa loppuviikkoa Sinullekin :)

   Poista
 2. Tosi upeat kehykset tuli, nehän saivat uuden elämän käsissäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anja: Toivottavasti kestävät nyt hieman kauemmin. Nyt pitäisi saada vain aikaiseksi laitettua kuva kehyksiin.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. kenkä: Mukavaa että tekin tykkäätte ^^

   Poista
 4. Justiin hyvät, sopivan koristeelliset, tosi kaunis kehys eikä mitään halkeilua tuosta enää havaitsekkaan. Oon muuten miettiny että mitenhä tämmöiset koristeelliset kehykset on tehty, no ainakin puulta tuo alta pilkottava kehys näyttää mutta osaatko sanoa mitä matskua nuo päällä olevat koristelut sitten on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Slide: Kiitos,noin saavat tosiaan olla ainakin toistaiseksi. Kultainen maali ei todennäköisesti juurikaan ruskean maalin alta näkyisi jos olisin sen krakeloinut.
   Joo, samaa olen joskus itsekin miettinyt että kuinka noita koristeita tehdään ja ainakin tässä kehyksessä nurkkakoristeet on tehty kipsistä (tai joku samantapainen materiaali) ja liimattu jollain kiinni puukehykseen. Kipsi tekee samalla kehyksistä melko painavat.

   Poista