lauantai 11. elokuuta 2012

Rainbowcrash / Intro

Savopop12 -kaapunkivestari on Savon Popmusiikki ry:n yhteistyössä Urbaanin ja viiden ravintolan kanssa järjestämä kaupunkifestivaali Kuopiossa.
Me suuntasimme ystäväni kanssa perjantai-iltana viettämään kaapunkivestaria Introon, jossa illan rytmeistä vastasi Rainbowcrash. Leppoista musiikkia pimenevään loppukesän iltaan. Intro on muuten Kuopion paras drinkkibaari (jossa tulee nykyisin käytyä aivan liian harvoin), josta saa aina takuuvarmasti mieleisen juoman. Kerrot vain mukaville baarimestareille pidätkö esimerkiksi makeasta, raikkaasta, hedelmäisestä vai marjaisesta ja he loihtivat eteesi herkullisen lopputuloksen :) 17 metrin mittaisella baaritiskillä hoituu yhtä varmasti niin alkoholilliset kuin alkoholittomatkin makunautinnot.
Ystäväni harmitteli jo keikan puolivälissä että se loppuu liian lyhyeen. Herrat olisivat kuulema aivan hyvin voineet soittaa vaikka samanmittaisen setin uudelleen ;P Tämä kertoo vain onnistuneesta illasta :) Rainbowcrashiin ihastuttiin muuten ensimmäistä kertaa joskus teinivuosina Kuopion torilla pidetyllä keikalla. Tämä on musiikkia ehdottomasti kesään.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti