sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Turtles

Toiset kerää hyllyynsä Muumi-mukeja, meillä kerätään Turtles-mukeja. Nämä ovat alkuperäisiä 90-luvun Mirage Studiosin mukeja. Sama firma on valmistanut myös tänään kirpparilta löytyneen Donatello-figuurin (3 €). Mukien kohdalla ei puhuta (Luojan kiitos!) samanlaisista summista kuin Muumien kohdalla, mutta näitä on suhteellisen haastava metsästää. Ebay on osoittautunut parhaaksi metsästyspaikaksi. Vinkiksi muille Turtles-faneille.

Millaisia keräilykohteita siellä?

4 kommenttia:

  1. Jostain käsittämättömästä syystä keräilen realistisia lelueläinfiguureja, lähinnä Schleichin, Papon ja Collectan valmistamia, ja keskityn keräilyssäni lintuihin. Ehkä myös vähän Euroopan jääkauden faunaan. Ei mitään järkeä tässä hommassa, mutta keräily onkin ihanaa turhuutta. Ai niin, toinen ns. oikea kokoelmani on ortodoksiset postikortit (ikonit ja kirkot ym.), joita on n. 550 kpl.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva keräilykohde nuo eläinfiguurit! Schleich -merkin tunnistin, toisia en. Mutta ainakin Schleichin lelut ovat kauniita ja hyvin tehtyjä. Käytännöllistä että keskityt rajatusti juuri lintuihin (rajaa hieman kokoelman kokoa ;). Mistä syntyi innostus juuri niihin?
      Tuon ortodoksisen korttikeräilysi muistinkin. :)

      Poista
    2. Ylipäätään aloin keräillä Schleichin ja muiden brändien figuja, kun ihastuin niiden laatuun. Tykkään myös ottaa kuvia niistä ulkona niin, että syntyy illuusio, että figuurit olisivat oikeita eläimiä. :) Tätä harrastusta rajoittaa vain nolostelu, haha. Lintuihin rajasin keräilyn vanhana lintuharrastajana. Kokoelmani kasvoi yhdessä vaiheessa, kun otin kuvia ja tein pieniä luontojuttuja erään figuureja myyvän lelukaupan nettisivuille (eläinhahmot palkkiona).

      Poista
    3. Onpa kiva harrastus! Näkisimmekö eläinkuviasi joskus myös blogissa? :)

      Poista