perjantai 16. huhtikuuta 2010

Perjantai-illan puuhastelua

 
Huhhuh! Ilta siinä meni, mutta nyt ovat valmiita. Ostin kirpparilta vanhaa sohvakangasta, joista äiti surautteli koneella minulle uudet sohvatyynyt. Iltapuhteena ompelin käsin niihin koristeeksi mummon vanhoja pieniä pitsiliinoja. Näin ovat kauniisti esillä, muuten kun en noin pienille liinoille käyttöä keksinyt. Isoin noista liinoista on nyplättyä pitsiä.


Nyt pitäisi keksiä paikka tälle mummolan vintiltä pelastetulle vanhalle kahvimyllylle :) Isä puhdisti myllyn, joten se toimisi jos haluaisi sen käyttöön ottaa. Myllyn saa säädettyä jauhamaan karkeata tai hienoa kahvia.


 

5 kommenttia:

 1. Oletpa laittanut kauniisti mummosi pöytäliinat esille!
  Ja miten ihana kahvimylly ja vielä toimiva!

  Hyvää viikonloppua!!

  VastaaPoista
 2. Ulla-Kristiina: Kiitos. :) Aluksi ajattelin että ostan kaupasta jotain pitsinauhaa ja ompelen sitä noihin tyynyihin, mutta äidin laatikoista löytyi onneksi tuollaisia kauneuksia niin ei tarvinnut lähteä kauppoja kiertelemään :)

  VastaaPoista
 3. Haa, sinäkin innostuit pitseistä! Oletko jo katsonut uutta pitsikirjaa? Innostavia, nuorekkaita ideoita pitsien käyttöön? Minä vaan en raaski omia aarteitani silputa... monet ideat vaatii silppuamisen.

  kaupoistahan saa nykyään papukahvia. Mieti, miten ihanaa jauhaa kahvi ja keittää sitten kahvit. Varsinainen aarre, jos on vielä toimivakin. Kaunis myös pelkkänä esineenä.

  VastaaPoista
 4. Iida: Kiitos, kovin olen ihastunut niihin itsekin. :)

  tuike: Tottahan toki,pitsit kun ovat niin kauniita. Ja noilla pitseillä on vielä tunnearvoakin. Pitsikirjaa en ole vielä katsonut,mutta pitänee vilkuilla sitä kirjakaupassa tai kirjastossa.

  VastaaPoista