sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Joulutunnelmia

 
Oli mukavaa aaton lähestyessä kurkkia muiden bloggaajien joulutunnelmia ja askareita. Kaikkialla näkyi kauniita kuusia, koristeita ja jouluperinteitä. Meilläkin oli mitä ihanin joulu! Ei stressiä, kaunis luonto, paukkupakkanen, joulusauna, jouluherkut, suklaat, kuusen koristelu, lahjat ja antamisen ilo. Ihaninta oli katsella paksun ja kimmeltävän lumipeitteen alla olevia metsiä; oikea joulumaa! Uhmasin -27 asteen pakkasta lähtiessäni metsään kuvaamaan luonnon kauneutta. Jyväskylässä puut eivät enää kanna yhtä komeata harsoa yllään.

Jouluaaton vietimme minun perheeni kesken ja tänään Tapaninpäivänä olimme K:n perheen kanssa. Mukavia joulutunnelmia siis molempien puolelta. Nyt on saavuttu kotiin ja nautitaan lahjoista; paljon tuli lahjoja, tarpeellisia. Tässä vielä tunnelmia minun joulustani.


 

2 kommenttia:

  1. Nyt on kyllä ollut ihan ihmeellinen kuura/lumihuntu kaikkialla luonnossa. Tosin tänään maanantaina täällä Kuopion eteläpuolellakin tuuli on vienyt paljon lunta pois, vielä eilen oli oikea lumomaisema!

    Hyviä välipäiviä :)

    VastaaPoista
  2. lumiomena: Enää ei tarvitsisi ihan paukkupakkasia olla. Kouluunkin mukavampi pyöräillä loman jälkeen pienemmässä pakkassäässä.

    VastaaPoista