perjantai 14. lokakuuta 2011

Vaaleanpunaista

 
Roosa Nauha kampanjan myötä kaupoista löytyy vaaleanpunaisia valintoja, joiden avulla tuetaan rintasyöpätutkimusta. Blogimaailmassa muun muassa Emilia on avannut noita arjen vaaleanpunaisia valintoja Uusi Kuu-blogissaan, ja Katja on pukenut LUMIOMENA: kirjoja ja haaveilua-bloginsa vaaleanpunaiseen viikonlopun ajaksi. Käykää kurkkaamassa, ihania naisia.

Minä aion näyttää uudelleen viime vuonna linkittämäni videon Roosa Nauha kampanjasta, sillä tämä on yksi hyväntuulisimmista videosta, jonka olen nähnyt. En ole kyllästynyt tähän vieläkään.


 

6 kommenttia:

 1. Hei, toi video oli tosi kiva! :)

  VastaaPoista
 2. Elisa: Minä tykkään kans. Pyörittelen sitä aina tietyin väliajoin päivän piristyksenä :)

  VastaaPoista
 3. Minä kannoin eilen korteni kekoon pukeutumalla vaaleanpunaiseen takkiin ja ostamalla vaaleanpunaisen tiskiharjan. Viime jouluna annoin siskolle vaaleanpunaisen lapion autolapioksi ;-)

  VastaaPoista
 4. Oi vitsit toi video on niin sympaattinen jotenki. Piristää päivää heti ku natiskelee sen aamupäiväkahvin kanssa. Musta toi pinkkinauhakampanja on yks parhaiten toteutetuista hyväntekeväisyyskampanjoista kyllä. Näkyvyys ja idea ja toteutus kaikki onnistuneet hyvin ja aihe joka pistää ihmisille vipinää kinttuihin!

  VastaaPoista
 5. Törmäsin työni puolesta tähän Rosa nauhaan jo silloin, kun sitä vasta lanseerattiin markkinoille. Alku ontui ja epäilin, löytyykö tuulta purjeisiin koskaan. Löytyi, onneksi, hienoa kamppis hienon asian puolesta.

  VastaaPoista
 6. Kuukki: Tuo on kyllä kiva, että arjen tarvikkeita ostamalla saa samalla tuettua hyvää asiaa.

  Eveliina: Olen ehdottomasti samaa mieltä, hyvin onnistunut ja toteutettu kampanja.

  Kultsin kämppä: Tjaa,sinä olet ihan alusta saakka tarkkaillut kampanjan kehittymistä. Se on hienoa, että kampanja on niin hyvin toteutettu, etten ole kuullut kenenkään kritisoivan sitä. Osalla kampanjoista kun tuntuu olevan sellainenkin varjopuoli.

  VastaaPoista