keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Kysymyksenasettelua

 
Pyöräytetäänpä helmikuu käyntiin aktivoimalla teidät lukijat. Sana on vapaa, saatte kysyä minulta jotain, mihin toivoisitte minun vastaavan. Aihe voi olla arkinen tai filosofinen, joku mikä on kenties askarruttanut Sinua blogia lukiessa, tai joku itsellesi tärkeä aihe/asia.


Aivoriihi käyntiin ja rohkeasti kommenttiboksia täyttämään. Koostan kysymyksistä (ja vastauksista) postauksen myöhemmin.
 

10 kommenttia:

 1. Kuinka sä oot aina niin pirteän ja ihanan olonen? ootko sä aina pirtee? Tai voitko sinä olla myrtsinä? ;)

  VastaaPoista
 2. No minähän olisin tietenkin kiinnostunut sinun aurinko- eli horoskooppimerkistäsi ja kartastakin, jos antaisit syntymäkellonajan ja paikan.

  Ei tarvitse vastata jos et halua.

  VastaaPoista
 3. Mua kiinnostaa sun omat taiteilut? Muistelen vaan sitä yhtäkin neitokaista kirjan lehdellä kun se oli niin hieno :) Olisi siis kiva kuulla millä tekniikalla tykkäät tehdä ja ehkä vaikka nähdä enemmänkin omia tuotoksiasi, vaikka vuosienkin takaa!

  VastaaPoista
 4. Hyviä kysymyksiä, lisää kaipaillaan. Myös anonyymit kysymykset hyväksytään, ei tarvitse jättää nimimerkkiä jos ei halua. Tai jos kysymyksen jättäminen tuntuu siten helpommalta.

  VastaaPoista
 5. Hahaa, tää onkin hauskaa... Mitähän sitä kysyisi...
  No, ainakin sen, että miten päädyit opiskelmaan taidetta? Onko kiinnostus ollut olemassa lapsesta asti vai herännyt vasta myöhemmin?

  VastaaPoista
 6. Heippa! Tulin tänne tauon jälkeen..hauska postaus! Kysyn,että pidätkö talvesta? Ja vielä,mikä on lempivuodenaikasi? Iloista päivänjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitta Sinikka: Tervetuloa takaisin :)

   Mielenkiintoisia kysymyksiä!

   Poista
 7. Ei vitsit, mulle tuli ekana mieleen näinkin hassu kysymys kuin mikä on lempiruokasi :) tai millaisesta ruuasta pidät...

  VastaaPoista
 8. Minulla meni ohi tämä kysymyksenasettelupostaus, mutta tässä tulee kysymykseni: Jos saisit omaksesi minkä tahansa taideteoksen, minkä mieluiten ottaisit? Ihan minkä tahansa maailmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuukki: Apua mikä kysymys! :D Mutta samalla kutkuttavan ihana! Mietin hieman ja palaan asiaan myöhemmin.

   Poista