perjantai 23. heinäkuuta 2010

Kirpparilöytöjä

 
Porvoossa 1902 painettu Lyhyt biblian historia: ensimmäisen Raamatun omilla sanoilla kerrottu pienten lasten kouluja ja kotiopetusta warten. Maksoin tästä kuvitetusta upeudesta vain 6 euroa!


Tämä retro kietaisumekko oli 3 euroa. Musta vyö oli minulla jo ennestään. Vyö ja vaikka yksivärinen bolero tuovat ruskeaan kukkakuosiin rauhallisuutta. Tämä oli kiva :)


Lopuksi löysin mitä olen pitkään etsiskellyt. 40 senttinen Afrodite -veistos. Jonkun Kreikan (tai Kreikan saarten) matkamuisto. Nettihuutokaupoissa tämä samanlainen on ollut 40 euroa + postikulut. Nyt maksoin 28 euroa. Jonkun aikaa jouduin hintaa punnitsemaan, mutta mieliteko voitti. :P Jonkun krääsä, minun ilo. Jalustassa lukee himmeästi kreikaksi Afrodite, mutta minulle veistos on aina Venus of Milo. Nainen on kaunis.


Siinäpä päivän saalis.
 

4 kommenttia:

 1. Wautsi mitkä löydöt. Tuo veistos on mielettömän kaunis.

  VastaaPoista
 2. Hieno mekko.

  Ja veistos myös.Eikä ollut pahan hintainenkaan.Tuon olisin ottanut omaan kotiinkin.

  Oletko muuttamassa,edellisen postauksen kun luin niin sain sen käsityksen.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Voi mitä löytöjä ja mihin hintaan!!!! Ajattelisi että tuo kirja on oikeasti arvokas?!

  VastaaPoista
 4. Liisa: Sanoppa muuta. Olin ihan ihmeissäni että "siinä se nyt on!" pitkään kaipaamani veistos. Louvressahan taitaa olla aito ja alkuperäinen kauneus,saa nähdä josko joskus näkisi ihan oikeasti.

  JaanaElina: Mukavaa että neito viehättää sinuakin :) Itse mietin hieman pidempään jos kirpparilöydöt maksavat yli 20 euroa,mutta tuota en voinut vastustaa...
  Oikein olet lukenut,muutto on edessä. Kuopio vaihtuu Jyväskyläksi.

  Jeppu: Kiitos :) Minäkin pyörittelin silmiäni, että kuinka tämä kirja voi olla tämän hintainen. Huuto.netissä saa maksaa tuon ikäisistä kirjoista 20 eurosta lähemmäs 100 euroa. :o

  VastaaPoista