maanantai 23. elokuuta 2010

Olohuoneet

 
Kirpparikierros tuotti jälleen tulosta. Aiemmin olen ollut sitä mieltä, etten koskaan ostaisi sisustuskirjaa, kun ne vanhettuvat nopeasti ja lehdet vievät vähemmän tilaa. Lisäksi lehdet voi laittaa vaivattomammin kiertoon. Tänään kuitenkin jouduin pyörtämään ajatukseni, kun silmiini osui kauniskantinen "Olohuoneet - Tyyliä ja tunnelmaa oleskelutiloihin" kirja.


Kansikin oli jo mieluisan sävyinen, ruskean ja valkoisen sisustuksen yhdistelmä. Kirja on jaettu eri osioihin mm. tila, värit, valaistus, sisustusesineet ja materiaalit. Upeiden kuvien lisäksi joukkoon on laitettu paljon vinkkejä sekä malleja esim. valaisin- ja verhoratkaisuista. Varsin oivallinen kirja aloittevalle sisustajalle sekä olohuoneen sisustuksen kanssa kamppeilevalle (siis minulle). 

8 kommenttia:

 1. Vaikuttaa hyvältä kirjalta. Minulla ei ole omana sisustuskirjoja, mutta kirjastosta kannan niitä kotiin jatkuvasti. :)

  VastaaPoista
 2. Mukavan tuntunen kirja.Kauniita kuvia.

  Lainasin kirjastosta kasan kirjoja.Ajattelin jos saisi jotain ideaa syksylle.Aivan ihania kirjoja onkin kirjastossa tarjolla.Ideoita pursuaa,nyt kun ehtisi vielä toteuttamaan.

  Oikein mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 3. Miia ja JaanaElina: Miten en ole tajunnut hyödyntää KIRJASTOA sisustuskirjojen hamstrauspaikkana....?!? :D Kiitos valaistuksesta (*hieman nolostunut*) Asioin kirjastossa aina vain opintojutuissa... Aina sitä oppii uutta :P

  VastaaPoista
 4. Tutunoloinen kirja, on mulla hyllyssä tai sitten oon myös kirjastosta lainannut joskus... *lähtee penkomaan kirjahyllyä*

  VastaaPoista
 5. Ei ne hietzu vanhene, tarvii vaan katsella niiden antia oman tyylinsä lävitse:) Mulla on tosi vanhoja sisustuslehtiä ja vanhimmat kirjatkin on jo ainakin 15 vuotiaita. Silti mä selaan niitä ja löydän niistä kaikkea kivaa. Pintatrendejä niistä ei toki löydy. Tuossa kirjassa on aika paljon kaikkea innostavaa:)

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää tuo sisustuskirja. Minäkin olen kirjaston suurkuluttaja. Sieltä olen lainannut niin sisutukseen kuin ompeluunkin liittyviä kirjoja. Kannattaa siis suunnata kirjastoon!

  VastaaPoista
 7. Seija: On vain se ongelma, että oma tyyli ei ole vielä täysin kehittynyt, vaikka osaankin sanoa millaiset sisustukset viehättävät ja millaiset eivät. Tai aika moni tyyli viehättää, mutten välttämättä näe kaikkia omassa kodissani.

  Mutta tottahan se on,omien "sisustuslasien" läpi katsellessa vaikka millaisia sisustuksia, sieltä saattaa löytää jotain kivaa omaankin.

  VastaaPoista
 8. Hieno kirja kuvista päätellen. Hyvä ostos.
  Täytyy penkoa omaa kirjavarastoaan, jos vaikka olisi tuo kirja.
  Minulla on kymmenittäin sisustuskirjoja.

  Kurkkaappas blogiini, siellä on sinulle jotain.

  Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

  VastaaPoista