sunnuntai 1. elokuuta 2010

Kuopiorock

 
Viikonloppu meni siskon ja hänen kaverinsa kanssa Kuopiorockissa. Aurinko helli festarikansaa Väinölänniemen järvimaisemissa perjantaina, mutta lauantaipäivänä satoi vettä. Minulle Kuopiorockista on tullut jo perinne, olen ollut joka vuosi, nyt kahdeksatta kertaa. Muistan vielä ensimmäiset festarit Kuopion satamatorilla. Kotipaikkakunnan festarit ovat siitä mukavat, että illan päätteeksi pääsee omaan sänkyyn, rauhaan ja kunnon suihkuun. En tiedä jaksaisinko enää teinivuosien festarielämää. 

5 kommenttia:

 1. Meidänkin PITI mennä Kuopiorockiin, mutta tuli suunnitelman muutos. Arvaa ketä olisin tullut sinne katsomaan?;) Tietenkin Jyrki 69:ä :-D mun lempparibändi muuten 69 eyes!!! ja teinin suosikki olisi ollut Anna Abreu,mutta hän näkeekin Annan ensi perjantaina Ilosaaressa.

  VastaaPoista
 2. Liisa: The 69 Eyes oli kyllä hieno kokemus, vaikken koskaan ole ollut aivan erityinen fani. Kyllä tuli lauleskeltua mukana biiseissä. Ja onhan noissa miehissä vetovoimaa :)

  Anna Abreunkin keikalla oli paljon väkeä, vaikka oli lauantain ensimmäinen artisti. Biisit ovat meneviä ja saavat jalan vipattamaan, mutta olin hieman pettynyt lavaesiintymiseen. Mekon olisi voinut valita toisin, ettei olisi tarvinnut katsella muutaman minuutin välein rintojaan, vieläkö ne ovat piilossa :/

  Minulle PMMP oli iloinen yllätys ja keikka sai innostumaan Mirasta ja Paulasta ja heidän kappaleistaan enemmän.

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia oot nappaillut! Sinäkö tuolla köyden päässä roikut ;) hui!!!
  Tykkäsin myös pmmp:n keikasta Kaisaniemessa, kyllä ne tytöt osaa esiintyä!

  VastaaPoista
 4. Jeppu: En sentään hypännyt benjiä,sitä en ole koskaan vielä edes vakavissani harkinnut.Kuitenkin pilkistää pieni korkeanpaikan kammo tuollaisia katsellessa :S

  PMMP:n tytöt olivat minusta jalat maassa ja hyvin yleisön kanssa kontaktissa,julkisuus siis ei ole noussut hattuun.Aidon oloisia, rehellisiä tyttöjä.

  VastaaPoista
 5. Kuopio rokissa meidänkin kuopus käväisi ja onkin käynyt jo useana vuonna.Melkein perinne alkaa olla.

  Omasta festarista taitaa olla viisi vuotta.Käytiin Ankkarokissa nuorisoa käyttämässä.Kivaa oli.
  Hanoi Rocks oli hyvä ja Nightwish,ja tietenkin siinä Tarja Turunen.Taitaa olla sen vuoden paidassakin Tarja,se piti tietysti ostaa.
  Nyt ei tule enään lähdettyä kun nuorisokin käy omilla reissuilla.

  Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista