torstai 9. syyskuuta 2010

Auringonlaskuja

 
Huh,ensimmäinen virallinen opintoviikko takana ja ensimmäiset luennotkin. Kiirettä on ollut, mutta olen nauttinut varsinkin luennoista. Tiedonjano on suuri.

Tiedon ja informaatiotulvan jälkeen on mukava rentoutua vain sohvalla tv:n ääressä ja katsella tällaisia auringonlaskuja. Tällä viikolla on joka ilta ollut äärettömän kaunis taivas.


_____________________________________________________________Sain kaksi Kaunis blogi tunnustustakin. Toinen tuli Liisalta Alice in Wonderland blogista ja toinen Kuukilta samannimisestä blogista. Olen hyvin otettu. Kiitos blogiystävät! Homman nimi siis menee niin, että tunnustus pitäisi linkittää eteenpäin, mutta olen tylsä ja jätän sen tekemättä. Lisäksi pitää kertoa 3 asiaa, joita rakastaa ja yksi kuva, jota rakastaa ja miksi. Joten tässäpä.

1. Rakastan tuota vieressäni istuskelevaa miestä ja pikkusiskoani.
2. Rakastan taidetta
3. ja rakastan kirppareita.

Kuvaa oli vaikea valita, sillä olisin halunnut laittaa kuvan mummosta ja minusta, mutten halunnut julkaista sitä täällä, joten päädyin toiseen vaihtoehtoon.Näitä sukututkimuksen lomassa etsittyjä kuvia on paljon, joista pidän ja joita olisin tähän voinut laittaa, mutta tämä on yksi lemppareistani. Kuvassa, toinen oikealla, oleva herra on äidin äidin isä ja kuva on otettu Kanadassa. Tuohon aikaan Suomesta lähti Amerikkaan paljon väkeä kokeilemaan siipiään. Minulle tästä kuvasta välittyy hieman sama tunnelma kuin siitä kuuluisasta kuvasta, jossa miehet ovat lounastauolla(?) pilvenpiirtäjän palkilla. Tiedättekö? Yritin etsiä kuvaa, mutten millään muistanut sen nimeä. Tuolta Kanadan ajalta on olemassa muitakin kuvia ja rakastan niissä olevaa tunnelmaa ja pukuja!
_______________________________________________________

Kirppareita olen ehtinyt kiertää ja mukaan on tarttunut varsinkin kirjoja, joista lisää myöhemmin.
 

6 kommenttia:

 1. Voi että on kaunista auringonlaskua.Toivottavasti tuota kauneutta vielä jonkin aikaa riittää.

  Mukava että olet viihtynyt koulussa.Kun on asiasta kiinnostunut,niin luennotkin tuntuu mielekkäiltä.Näin ainakin itse totesin opiskellessani.Kaikki luennot ei kuitenkaan olleet kiinnostavia;(

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Kiva että olet viihtynyt siellä. Noin kaunistako auringonlaskua näkyy ikkunastasi? on kuin taivas olis liekeissä,wau,miten upeaa!

  Mukavaa viikonloppua ! odotan mitä sinä olet kirppareilta haalinut:)

  VastaaPoista
 3. JaanaElina: No luennoitsijat osaavat olla kuin yö ja päivä,vaikka pidän molemmista. Toisen tahti on todella nopea ja toinen kertoo rauhalliseen tahtiin.

  Liisa: Kyllä,iltaisin saan nauttia ikkunoista avautuvista auringonlaskumaisemista :) Pitää yrittää tässä viikonlopun aikana laittaa kirppislöytöjä tännekin :)

  VastaaPoista
 4. Upeita auringonlaskuja! Kiva kuva, muistan myös mainitsemasi lounastaukokuvan, mutten muista ottajaa, enkä kuvan nimeä. Intoa opiskeluun:)))

  VastaaPoista
 5. Komeita auringonlaskuja! Ja tsemppiä opiskeluun!

  VastaaPoista
 6. Seija: Joskus sen kuvan nimen olen opetellutkin, mutta eipä sitä enää muista.

  Kati: Kiitos, katsotaan miten nuo peruskurssit lähtevät menemään :)

  VastaaPoista