maanantai 3. tammikuuta 2011

24

 
Sunnuntaina tuli taas yksi vuosi lisää mittariin. Sisko tuli poikaystävänsä kanssa viikonloppuvierailulle ja vietimme mukavaa yhteistä aikaa. Kokeilin tehdä Aurinkokakun, jonka ohjeen bongasin nelosella pyörineestä Neljän tähden illallinen ohjelmasta. Kivan makuinen, ei liian imelä. Keksipohjan pieni suolaisuus sopi täydellisesti makeaan mangokuorrutteeseen.


K:n äiti lähetti postissa 500 palan palapelin. Minulla ei ole koskaan riittänyt kärsivällisyyttä suuriin palapeleihin, mutta tämä 3D-palapeli onnistui yllättävän nopeasti kahdessa illassa. Enkä edes turhautunut! Ehkä aihekin oli sopivan helppo, paljon yksityiskohtia joiden perusteella paikallistaa palaset. Kuvassa on muuten Saksan Neuschwansteinin linna (1856), arkkitehtinä Edouard Riedel, tyylisuunta eklektismi.
(Eklektismi = suuntaus joka yhdistelee eri tyylisuuntia.)


Ihanin yllätys minua odotti tänään kun saavuin kotiin. K oli ostanut minulle lelukaupassa ihastelemani Timppa lampaan! Siis tämä on mitä ihanin suloisuus <3 Nyt sai K:lle pari joulua sitten ostamani Myyrä itselleen kaverin. (K on ehdoton Myyrä-fani) Timpasta lisää tietoa Eläköön kuvat! animaatioblogista :) 

12 kommenttia:

 1. Jos mun pitäisi suunnitella rakennus, niin kokeilisin varmaan juuri tuota tyylisuuntaa, saisi valita parhaat palat kaikista :)

  Onpas aika herkullisen näköinen kakku, pitää varmaan testata joskus..!

  VastaaPoista
 2. Inka: Sanos muuta. Paljon on eri tyylisuunnissa kivoja ominaisuuksia; tosin taitaisin jättää funktionalismin väliin...

  Kakkua kannattaa kokeilla, se oli positiivinen yllätys. Ja helppo tehdä! (Joka sopii minulle...)

  VastaaPoista
 3. Todella aurinkoinen kakku - ja myöhästyneet onnittelut!

  VastaaPoista
 4. No joo, sen voisin kyllä minäkin jättää! Ei sen mukaan ottaminen muiden joukkoon varmaan oikein onnistuisikaan ellei sitten jakaisi selkeitä osia rakennuksesta kullekin suuntaukselle tai jotain :)

  VastaaPoista
 5. Intianminttu: Kovasti kiitoksia! ^^

  VastaaPoista
 6. Inka: Niinpä. Pidän hieman koristelluista yksityiskohdista ja muodoista,joten se pelkistetty muoto ei siinä kovin hyvin toimisi. Tai ainakaan en valitsisi mitään harmaata betonia...

  VastaaPoista
 7. Onnittelut ♥

  Myyrä ja Timppa ovat molemmat ihan mahtavia, meillä sekä mieheni että minä fanitamme molempia ja nyt lapsetkin.

  VastaaPoista
 8. Onnea synttärisankarille. Voi kauheeta, ei mulla onnistuis tuommoset palapelit alkuunkaan.

  Leppoisaaa uuden vuoden alkua sinun päiviisi.

  VastaaPoista
 9. Onnittelut minultakin!
  Olet taitava leipoja. Ja taitava palapelin kokoaja.

  Iloa päivääsi!

  VastaaPoista
 10. lumiomena: Timpan näin lelukaupassa kun olin kummipojalle etsiskelemässä joululahjaa, ja se jäi heti mieleeni. :) Ja Myyrä ohjelmat ovat kyllä yksi parhaista lastenohjelmista.

  Liisa: Juu, minäkin olen enemmän sellainen max. 100 palan palapelin kokoaja. Mutta "anoppi" osasi valita kivan ja ei-liian-vaikean pelin. Jos kokoaminen luonnistuu hermoja menettämättä, se on ihan rentouttavaa. Saa ajatukset pois kaikesta muusta.

  Ulla-Kristiina: Kiitos onnitteluista :) Taitavasta leipojasta en vielä tiedä, mutta tuosta palapelistä olen ylpeä! (Verrattuna aiempiin palapeli kokemuksiini...)

  VastaaPoista
 11. Tehilla: Suuret kiitokset! Niin ne vain vuodet vierivät...

  VastaaPoista