perjantai 8. huhtikuuta 2011

Löytöjä ja postilähetyksiä

 
Ihana perjantai!

Luennon jälkeen polkaisin kirpparille ja sieltä löytyi seuraavaa:

Leffat 1,50e/kpl. Pitelin jo kädessäni Eat/pray/love elokuvaa (jonka haluan leffahyllyyni), mutta lähes 8 euron hinta pisti käteni laittamaan leffan takaisin hyllyyn. En suostu maksamaan kirppareilla leffoista enempää kuin 3 euroa.
Korvikset 0,80 euroa ja valokuvakehykset 1 e/kpl. Valokuvakehyksiä kerrytän kokoelmiini pikkuhiljaa ja aion tehdä seinälleni samantapaisen kuvakollaasin kuin Emilia. Emilialla on ihana blogi, kannattaa käydä kurkkaamassa!


Nämä mukit on ostettu Prismasta ja ovat uutta Hedelmäpuu-sarjaa. Haluan pikkuhiljaa eroon kaappimme eripari mukeista ja kupeista, ja ihastuin näihin. Sopivat muuhun astiastoomme kivasti. 2,20e/kpl.


Liityin opiskelijajäseneksi Museoalan ammattiliittoon, ja posti toi minulle paperinipun lisäksi kännykkäpussukan ja leffalipun.


Perjantain paras yllätys oli kotiin tullessa lattialla odottava uusin Diana-lehti! Lehden teemana on Meissenin posliiniesineet. (Meissenin posliinitehdas oli ensimmäinen eurooppalainen tehdas joka valmisti posliinia). Lisäksi lehti sisältää mm.

- Posliinin designhistoriaa
- Versailles'ta edelsi Vaux-Le-Vicomte
- Kuoleman kuvat
- Hugo Simberg ja kesäparatiisi Niemenlautta
- Maisemamaalauksen luvatussa maassa (Düsseldorfin koulukunta)
- Giotton unohdettu aarre
- Nepalin primitiivinaamiotTämä neiti liimautuu lehden kanssa sohvan nurkkaan. Kunhan K kotiutuu, on luvassa pitkästä aikaa tortilla-herkuttelua. Mukavaa alkanutta viikonloppua ja tervetuloa uudet lukijat! :)
 

15 kommenttia:

 1. Mulla olis Eat, pray, love tuossa odottamassa sellaista ihanaa hiljaista hetkeä :) Mutta hyviä leffoja löysit, kaikki olen katsonut.

  Hauska nähdä kollaasisi valmiina :)

  Rentouttavaa leffaviikonloppua. Tortillaa, nam. Tuli mieliteko :D

  VastaaPoista
 2. Mikä perjantai! Ihan niinkuin joulu!

  Mukavaa viikonloppua! Tuike

  VastaaPoista
 3. Uuden Kuun Emilia: Joku hetki saattaa vielä mennä ennen kuin saan kollaasini seinälle saakka :P

  Tuike: Kyllä,hieman tuntui joululta!

  VastaaPoista
 4. Intianminttu: Hyvä että hyvä tuuli välittyi sillekin puolelle :)

  VastaaPoista
 5. Olipas kivat liittymislahjat teidän ammattiliitolla! En muista että olisin saanut mitään erikoista aikoinaan liittyessäni TaKuun.. tai sitten en tosiaan vaan muista :D

  VastaaPoista
 6. Inka: Kyllä sai heti positiivisen kuvan liitosta kun "lahjotaan" noin kivasti :) Noinhan meitä nuoria saa materialla houkuteltua :P

  VastaaPoista
 7. Kivoja löytöjä ja lähetyksiä! Kiva samana päivänä saada kaikenlaista kivaa :)

  VastaaPoista
 8. Sini: Sanos muuta,sain pejantaiksi pienen joulun ;P

  VastaaPoista
 9. Diana-lehti?

  Tuollainenkin, hauska tutustua!

  VastaaPoista
 10. Metsätonttu: Kyllä,se on taidehistorian ja antiikin erikoisjulkaisu. Ensimmäinen numero ilmestyi viime loka-marraskuussa. :)

  VastaaPoista
 11. Aika jännä minulle, että törmäsin sinne täälläkin. Varmaan pitää tutustua. Olen astrologin harrastaja. Tiedän että Diana-asteroidi on yhtymässä Aurinkooni, joten tällainen symboliltaan Artemis (=Diana)-synnyttäjien suojelija ja luonnon suojelija pitäisi vahvasti minussa herätä. Synnyttäminen on myös kaiken uuden heräämistä. Joten löydän kyllä lehden jostakin...

  Vähän hassu olen, mutta olen aina ottanut kiinni 'merkeistä' kuten vanhan ajan inkkari.:)

  VastaaPoista
 12. Metsätonttu: Tunnut tietävän noista asioista paljon! Itselleni kaikki kuun, auringon ja tähtien asennot ovat täyttä hepreaa.

  VastaaPoista
 13. Oliko milenkiintosia lehden nepali naamiot? En tiia kyla yhtaan millasia kyseiset naamiot on, mutta taalla erilaisiin naamioihin tormaa kylla jokapaikassa!

  VastaaPoista
 14. jenni: Melko arkaaisia, sellaisia jäykkäilmeisiä ja karkeasti veistettyjä. Olivat esim. rituaalinaamioita, suojaavia naamioita, seremonianaamioita, juhlanaamioita ja kujeilijanaamioita. Kaikki oli tehty puusta.

  VastaaPoista