maanantai 25. huhtikuuta 2011

Tyrvään Paratiisi ja Passio

 
Kuva täältä.

Jos olette noin tunnin päästä television ääressä, niin kääntäkääpä kanava ykköselle.
Tv1 klo 19.40.

"Ohjelma siitä miten kuuluisat Tyrvään Pyhän Olavin kirkon maalaukset syntyivät. Kaksi hyvin erilaista taiteilijaa, Kuutti Lavonen ja Osmo Rauhala, ja heidän erilaiset tapansa tehdä taidetta kohtaavat."

Kuva täältä.

Ps. Ohjelma katsottavissa myös YleAreenasta.
 

8 kommenttia:

 1. Voi harmi, menipä ohi. Vaikka olen paljon katsellut noita kuvia. Osmo Rauhalahan on minun suosikkini, toivottavasti pääsen joskus käymään paikan päällä.

  Kiitos, kurkistan Ylen Areenaan...

  VastaaPoista
 2. Metsätonttu: Tänään näyttää tulevan uusintana klo 14.10, mutta taitaa olla paha aika työssä kävijöille. Voi olla että esittävät sen ehkä uusintana myöhemminkin. Mutta tosiaan, onneksi on YleAreena.

  VastaaPoista
 3. Katsoin. Molemmat taiteilijat ihan ykkössuosikkeja sekä kuviensa että ajatustensa takia.

  T.Tuike

  VastaaPoista
 4. Tuike: Oli kyllä hyvä dokumentti. En ole valitettavasti (vielä) käynyt itse kirkossa paikan päällä,mutta olisi varmasti upea kokemus.

  VastaaPoista
 5. Katsoin ja myös tallensin tuon ohjelman, tosi kiinnostava! En myöskään ole käynyt kirkossa vielä, mutta toivottavasti tänä kesänä.

  VastaaPoista
 6. Kuukki: Harmittelen sitä ettei minulla ole tallentavaa boxia...Olisi voinut vaikka mitä kivoja dokumentteja tallentaa. Mutta totta, pitää yrittää vierailla paikan päällä.

  VastaaPoista
 7. Tiedoksi: Tyrvään Paratiisi ja Passio esitetään jälleen uusintana pitkäperjentaina 6.4.2012 klo 18.20. Kanava on TV 1.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! Pitääkin laittaa päivämäärä muistiin. Tämä on hyvä dokkari :)

   Poista